Παιχνίδι της Ξάνθης το πρώτο φετινό ύποπτο χειραγώγησης σύμφωνα με την Sportradar

Ύποπτο χειραγώγησης για στοιχηματικούς λόγους είναι το παιχνιδι της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης που διεξηχθη στις 15 Σεπτεμβρίου στα Πηγάδια για την 3η αγωνιστική της Super League.

Αυτό αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο Open» ο Κυριάκος Θωμαΐδης. Τον σχετικό φάκελο απέστειλε η Sportradar. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι έληξε με 2-1 υπέρ της ομάδας της Θράκης.

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», η Εταιρεία Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης που είναι συμβεβλημένη με την UEFA και την ΕΠΟ, απέστειλε τον πρώτο φάκελο φετινού ύποπτου αγώνα της φετινής σεζόν και σε αυτόν περιλαμβάνονταν το συγκεκριμένο παιχνίδι της ομάδας της Θράκης.

Αυτό βέβαια, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν σημαίνει και τίποτα. Άλλο χειραγωγημένος αγώνας και άλλο ύποπτος προς χειραγώγηση, ενώ για να υπάρξει οποιοσδήποτε κίνδυνος για την ομάδα της Ξάνθης πρέπει να αποδειχθεί εμπλοκή παράγοντα ή τουλάχιστον δύο παικτών της ομάδας, βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Και φυσικά όχι απλά απόδειξη αλλά ούτε ένδειξη δεν υπάρχει για κάτι τέτοιο…