Διευκρινίσεις του πρώην προπονητή του ΑΟΞ για το «χειριστές κρεατομηχανών» στο σχόλιο για Παπαδημητρίου

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Εβρίτης προπονητής Μιχάλης Παπάζογλου και τοποθετήθηκε πάνω στην υπόθεση του Δημήτρη Μελιόπουλου.

Ως γνωστόν, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι και εντελώς αιφνιδιαστικά αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του εκφράζονται τη δυσαρέσκειά του για όσα αντιμετώπισε το σύντομο διάστημα της θητείας του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο Μιχάλης Παπάζογλου, ο οποίος υπήρξε οχι απλά ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Έβρου, όπως επισημάνθηκε από το ThrakiSportS σε προηγούμενες αναρτήσεις αλλά υπήρξε και προπονητής των ακαδημιών της Ξάνθης εχοντας για μια περίοδο και την ευθύνη της Κ15. Με την όποια βαρύτητα μπορεί να έχει και αυτό το πέρασμά του από το οικοδόμημα του ΑΟΞ, πήρε θέση υπέρ του Μελιόπουλου με ανάρτηση στα social media που έγινε ευρέως γνωστή μέσω του ThrakiSportS.

Προσπαθώντας να εξηγήσει τη στάση του νεαρού ποδοσφαιριστή, είπε: «Ο Μελιόπουλος δεν παροτρύνει τα παιδιά να πάψουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Με την ανάρτησή του απευθύνεται στα παιδιά που βρίσκονται στο στάδιο λίγο πριν γίνουν επαγγελματίες. Αυτό που είπε είναι ότι χρειάζεται αγώνες και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης στο μυαλό. Ίσως αυτό να μην το άντεξε, να ένιωθε αδικημένος. Το θέμα έχει δύο παραμέτρους. Ίσως ο Μελιόπουλος δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί όλο αυτό, ίσως επέλεξε στα 19 του να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του. Από βασικός στην Ξάνθη βρέθηκε ξαφνικά στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να έχεις τη δύναμη, να φύγεις δανεικός για δύο χρόνια, αν αξίζεις να επιστρέψεις. Θέλει δύναμη να το αντέξεις όλο αυτό. Αυτό εννοώ όταν λέω διαχείριση».

Σε σχεση με την δική του ανάρτηση πως η τύχη των παιδιών εξαρτάται από τύπους που έχουν γίνει χειριστές κρεατομηχανών, η οποία έγινε στο γνωστό σχόλιο του Δημήτρη Μελιόπουλου εναντίον του Γιάννη Παπαδημητρίου, ο Μιχάλης Παπάζογλου είπε στον ραδιοφωνικό αέρα: «Αναφέρομαι στα παιδιά που είναι ένα βήμα πριν γίνουν επαγγελματίες. Αυτά τα παιδιά πρέπει να κριθούν από κάποιους ανθρώπους. Ως χειριστές κρεατομηχανών εννοώ όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία. Όσα παιδιά δεν γίνονται επαγγελματίες βγάζουν μια πίκρα και έτσι ξεκινά αυτό το γαϊτανάκι. Όσο για τα κριτήρια που γίνονται κάποια παιδιά επαγγελματίες; Στην Ελλάδα ζούμε…».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Παπάζογλου είναι πατέρας του διεθνή με τις μικρές Εθνικές Ομάδες Δημήτρη Παπάζογλου, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του Μελιόπουλου στην Ξάνθη και στην Εθνική Ομάδα και από τους πρώτους που έσπευσαν να επικροτήσουν την απόφαση του 19χρονου νυν παίκτη του ΠΑΟΚ να δημοσιοποιήσει τις σκέψεις του.