Απάντηση Κοτόπουλου και Μπόσβελη μέσω… Μαραντά στον Κυριάκο Κετσιεμενίδη

Την απάντησή του στον πρώην προπονητή του Άρη Αβάτου και νυν του Νέστου Χρυσούπολης Κυριάκο Κετσιεμενίδη, ο οποίος εξέφρασε παράπονα για την αντιμετώπιση που έχει από την πρώην ομάδα του, έδωσε ο επιθετικός της Αναγέννησης Θαλασσιάς Πάρης Κοτόπουλος, γιος του ιδιοκτήτη του Αρη Αβάτου.

Σχολιάζοντας προφανώς τις κατηγορίες περί μικροψυχίας από τους ανθρώπους της Ξανθιώτικης ομάδας και την αναφορά ότι «Δεν εκτιμήσανε το ότι ο Άρης Αβάτου με μένα στο τιμόνι έχει κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τις μοναδικές έτσι όπως εξελίσσεται η πορεία της ομάδας», ο Πάρης Κοτόπουλος που ήταν αρχηγός του Αβάτου τα προηγούμενα χρόνια απάντησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με μια φωτογραφία του Γιώργου Μαραντά, διαδόχου του Κετσιεμενίδη στον πάγκο του Αβάτου, να είναι στα χέρια των παικτών του μετά την ιστορική περσινή πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου σε βάρος του Πλατανιά.

Εγραψε συγκεκριμένα ο Κοτόπουλος: Καλως η κακώς η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας αυτής ήταν εκείνη την ημέρα και ΕΣΥ ήσουν στην κερκίδα ΕΣΥ δεν ήσουν αυτός που σήκωσαν οι παίχτες στον ουρανό και ΕΣΥ δεν ήσουν αυτός που ευχαρίστησε πρώτα τους παίχτες και μετά τον εαυτό του!!!! 🤸‍♂️🤸‍♂️ ευτυχώς έχω φίλους που ξέρουν από ενόργανη!!!

Στο σχόλιο αυτό έσπευσαν να κάνουν like μέσα σε λίγες ώρες δεκάδες άτομα, ανάμεσά τους και οι περισσότεροι από τους παίκτες του Άρη Αβάτου την φετινή αλλά και την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, υπερθεματίζονας, έσπευσε να προσθέσει το δικό του σχόλιο και ο Γιάννης Μπόσβελης, γενικός αρχηγός του Άρη Αβάτου, στο οποίο μάλιστα έκανε like ο Ηλίας Κοτόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Μπόσβελης έγραψε: «Είμασταν σαρδέλλες τότε για κάποιες τσιπούρες ιχθυοτροφείου(γιατί οι αλανιάρες είναι καλός μεζές)..Όταν θα αναλάβουν καμμιά ομάδα από το πουθενά και θα κάνουν ομάδα με παίκτες που θα τους μάθουν το τόπι τότε να μιλάνε.Γιατί και οι παίκτες ξέρουν………».