«Βόμβες» Χαμζά Γιουνές για τον Σάββα Παντελίδη!

«Σπόντες» κατά του Σάββα Παντελίδη εξαπέλυσε ο Χαμζά Γιουνές, τονίζοντας πως ο Έλληνας πρώην προπονητής και του Πανθρακικού δημιουργούσε πρόβλημα στην ομάδα του Άρη, καθώς δεν εμπιστευόταν πολλούς παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Radio Metropolis:

Για το πως είναι στην Πετρολούλ: «Όλα είναι όμορφα. Κερδίζουμε αγώνες και όλοι είναι ευχαριστημένοι».

Για το κακό ξεκίνημα του Άρη: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές χάνεις, κάποιες κερδίζεις. Το σπουδαιότερο είναι να συνεχίσεις».

Τον Άρη: «Φέτος η ομάδα είναι καλή και διαθέτει ταλέντο. Έχει έρθει και ένας νέος Γερμανός προπονητής και πιστεύω θα κάνει καλά τη δουλειά του».

Το λόγο που δεν έμεινε στον Άρη: «Δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα. Απλά δε με πίστευε ο προπονητής και δε με έβαζε να παίζω. Δεν μου έδωσε την ευκαιρία. Δε με πίστευε ο προπονητής. Μετά αποκτήθηκε και ο Ιντέγε. Αυτό φυσικά ήταν κάτι καλό. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά το πρόβλημα δημιουργείται όταν δεν συμπεριφέρεσαι το ίδιο σε όλους τους παίκτες. Ήταν κάτι μη αποδεκτό και απαράδεκτο. Έτσι αποφάσισα να αποχωρίσω.

Το πρόβλημα ήταν ο Παντελίδης. Δεν εμπιστευόταν κάποιους παίκτες και δεν τους χρησιμοποιούσε. Δεν ένιωθα καλά. Το θέμα είναι να νιώθει ο παίκτης ότι υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εκείνον και τον προπονητή αλλά αυτό δεν υπήρχε. Είναι σημαντικό οι σχέσεις προπονητή και παικτών να είναι καλές και να υπάρχει εμπιστοσύνη».

Εάν έχει καλές αναμνήσεις από τον Άρη: «Έφυγα με πολύ καλές εικόνες. Έχω καλές αναμνήσεις από την ομάδα. Έχω καλή σχέση και με τους οπαδούς. Κάθε φορά που παίζαμε στο Χαριλάου ήταν μια γιορτή για μένα».

Για το εάν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Άρη ξανά: «Ενννοείται. Ποιος δε θα ήθελε να παίξει στον Άρη; Πιστεύω τώρα θα εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω».