Volley League: Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τις εξελίξεις στο ΤΑΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Εθνικού Αλεξανδρούπολης για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα με την συμμετοχή ή μη του Εθνικού στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League.

Η σχετική ανακοίνωση:

– ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Μετα την ανατροπή όλων των δεδομένων ο Εθνικός είναι πολύ κοντά στη συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα. Πλέον στις 17 Οκτωβρίου έχοντας τακτοποιήσει κάποιες λεπτομέρειες θα πάρουμε την αδειοδότηση για το φετινό πρωτάθλημα.
Η λέσχη έχοντας ζήσει από κοντά όλες τις δύσκολες στιγμές τους τελευταίους δύο μήνες θέλει να συγχαρεί δημοσίως την κυρία Λουπασάκη και όλο το Δ.Σ. του ΤΑΑ καθώς και όλους όσους βοήθησαν ( φίλους, παλιούς αθλητές, επιχειρηματιες, κλπ), και ιδιαίτερα αυτούς που έβαλαν το χέρι στην τσέπη, για να αποφευχθεί η πιο μαύρη ημέρα στην ιστορία του συλλόγου.
Πρέπει όμως να ευχαριστήσουμε και τους αθλητές που ” έβαλαν πλάτη ” και προχώρησαν σε διακανονισμό για το καλό της ομάδος. Και το τονίζουμε αυτό γιατί υπήρχαν παίκτες πέρυσι που πήραν ΜΟΝΟ 1 μισθό.
Από φέτος όμως και με οδηγό τα όσα ζήσαμε, απαιτούμε να αλλάξουν πολλά πράγματα από τη νέα διοίκηση σε πολλούς τομείς. Πρέπει να ανοίξουμε την αγκαλιά μας στα σχολεία, στους επιχειρηματίες, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στους παλιούς αθλητές και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και να καταλάβουμε ότι στο γήπεδο πληρώνουμε ΟΛΟΙ το εισιτήριο μας.
Η λέσχη θα είναι και φέτος δίπλα στην ομάδα του Εθνικού. Προσανατολιζόμαστε για συγκέντρωση την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου το απόγευμα όπου θα μιλήσουμε για τα φετινά αλλά κυρίως να θέσουμε τους στόχους μας για τη νέα χρονιά. Θα μαζευτούμε πάλι, όλη αυτή η εξαιρετική παρέα θα πιούμε τον καφέ μας και θα μιλήσουμε για τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ.