Γ’ Εθνική: Φριχτά παράπονα του Άρη Αβάτου για την Εβρίτικη διαιτησία με τον Νέστο (+video)

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Θανάση Κεφίλη της ΕΠΣ Έβρου και των βοηθών του Τερζόπουλου και Κυριαζή έχει ο Αρης Αβάτου αναφορικά με την αναμέτρηση με τον Νέστο Χρυσούπολης, όπου ηττήθηκε με 2-1.

Ο σύλλογος της Ξάνθης σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο fb υποστηρίζει ότι ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε, σχολιάζει όμως ότι «στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές των φιλοξενουμένων έδωσαν άλλο αέρα στην κατοχή και πίεση απέναντι στην ομάδα μας η οποία έπαιζε και με ελλείψεις και δυστυχώς οι αλλαγές δεν βοήθησαν αντίθετα μάλιστα αποδυνάμωσαν την δύναμη της αλλά και τα σφυρίγματα του άρχοντα του αγώνα καθώς και των εποπτών έδωσαν την δυνατότητα στον φιλοξενούμενο να γυρίσει το παιχνίδι στο 1-2 τελικό σκορ».

«Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας αναφέρεται στην διαιτησία στα 3 χρόνια που είναι στην κατηγορία αυτή. Δυστυχώς όμως ήρθε η στιγμή να αναφερθούμε σε έναν ρέφερι ο οποίος ίσως να ήταν σε κακή μέρα καθώς επίσης και σε έναν επόπτη ο οποίος δεν έχει το σθένος να ειδοποιήσει τον διαιτητή ότι συγκεκριμένος παίκτης τον εξιβρύζει και αυτός το ανέχεται», προσθέτει η ανάρτηση του Άρη Αβάτου.

Η ομάδα της Ξάνθης μάλιστα ανήρτησε δύο βίντεο. «Η φάση που θα δέίτε παρακάτω είναι μία χαρακτηριστική που δεν δίνεται πέναλτι για την ομάδα μας . Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλες αλλά θα καταντήσουμε γραφικοί πράγμα το οποίο δεν θα θέλουμε και πιστεύουμε πως και οι διαιτητές ίσως να βρεθούν κάποια μέρα σε κακιά στιγμή», αναφέρει για το πρώτο βίντεο.

«Όταν γίνεται το σουτ και ο παίκτης που συμετέχει μετά στην φάση είναι μπροστά από τους αμυνόμενους και συμμετέχει στην φάση δίδεται οφσάιτ…..αυτά μάθαμε εμείς ……τι μαθαίνετε εσείς;;;; άλλουνού παπά ευαγγέλιο…..Κύριε Τερζόπουλε γιατί σηκώσατε την σημαία και την κατεβάσατε μετά και πήγατε στην σέντρα;;;;;», αναρωτιέται ο Αρης Αβάτου αναφορικά με το δεύτερο βίντεο.

Στη φωτογραφία της Ξάνθης Sport το διαιτητικό τρίο με τους αρχηγούς των δυο ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ξάνθης δίνει συγχαρητήρια στους φιλοξενούμενους για την νίκη τους και τους εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα «αλλά ευχόμαστε καλή συνέχεια και στην διαιτησία γιατί απλά είναι κρίμα οι προσπάθειες κάποιων ανθρώπων να αλλοιώνονται από σφυρίγματα τέτοιου είδους». «VAR και στην Γ’Εθνική δυστυχώς», καταλήγει η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου.