ΕΠΣ Θράκης: Δύσκολη απόδραση με Δραγανίδη από τον Σώστη για το Ν. Σιδηροχώρι

Στο γήπεδο του Σώστη έγινε το ντέρμπι της αγωνιστικής με την γηπεδούχο ομάδα να υποδέχεται την συνονόματη Δόξα του Ν. Σιδηροχωρίου και με τους φιλοξενούμενους να επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά και παίρνουν σπουδαία και δύσκολη νίκη με 0-1.

Το παιχνίδι είχε λιγοστές καλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, κυριως στο πρώτο μέρος όπου είχαμε και το γκολ, ενώ στην επανάληψη οι δυο τερματοφύλακες ήτανε θεατές μπροστά σε 50 περίπου θεατές.

Στο 27′ ο Ζαγιάκος του Σώστη απείλησε αλλα το σουτ του το μπλόκαρε ο Τσομανόπουλος, με το Ν. Σιδηροχώρι στο 33′ με ωραία ατομική προσπάθεια και άψογο πλασέ του Πασχάλη Δραγανίδη έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2 στο 37′ αλλά το σουτ του Σιχλιμοιρη βρηκε το δοκάρι. Ο Σώστης στο 39′ ανησύχησε τον Τσομπανόπουλο αλλά το σουτ του Χατζηιωαννίδη έδιωξε ο πρώην πορτιέρο του Ιάσμου. Στο δεύτερο μερος δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο στα καρέ των δυο αντιπάλων.

Διαιτητές οι Δρακίδης, Καρακασίδης και Γιασαρης.

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Μπόζης): Πατερέλης, Κελεσίδης, Τέφος, Αρβανίτης, Ανδρικου, Παρασκευόπουλος, Χατζηιωαννίδης (64′ Δάγκος), Ζαγιακος Σαμιώτης, Γιαννακίδης, Στριγκωνης (36′ Φανιάδης).

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμοιρόπουλος (57′ Δερμιτζάκης), Λεφής, Κυπιρτόγλου, Κωσταρελης, Κεφαλούκος (76′ Παππούς), Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης (80′ Χατζηκαμαγιαννης), Βάσκος, Παπακωσταντινου (60′ Γιακουματος)