ΕΠΣ Έβρου: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ορέστης Ορεστιάδας και Ιπποκράτης

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον περσινό πρωταθλητή Ορέστη Ορεστιάδας και τον υποψήφιο και φαβορί για τον τιτλο της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου Ιπποκράτη οι δυο ομάδες αναδείχθησαν ισόπαλες 1-1.

Οπως κατέγραψε το radioevros, oι καλές καιρικές συνθήκες επέτρεψαν στους τουλάχιστον 150 φιλάθλους να παρακολουθήσουν έναν μοιρασμένο αγώνα με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.

Ο Ιπποκράτης μπήκε καλύτερα στην αρχή και αγού στο 2′ έχασε μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Σίσκου που έδιωξε ο Γαλλής κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Ράλλη στο 13′ μετά από λάθος συνεννόηση Γαλλή και Τσουκάρη και ωραία σέντρα του Ποπότη. Στο 29′ ο Καβατζικιώτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 αλλά το πλασέ στο τετ α τετ με τον Γαλλή πέρασε άουτ με τον Ορέστη να έχει στο 40′ ένα καλό απευθείας φάουλ του Κυριακου Πετρόπουλου που έδιωξε σε κόρνερ ο Στεφανίδης.

Από εκεί και έπειτα όμως οι παίκτες του Καζαντζή οπισθοχώρησαν δίνοντας χώρο που ο Ορέστης εκμεταλλεύτηκε παίρνοντας τα ηνία του παιχνιδιού, οι Μπλε του Μυλωνά ήταν καλύτεροι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου ισοφάρισαν με τον Μπακογιάννη που από κοντά σκόραρε με προβολή μετά από ωραία ενέργεια του Τσουκάρη και σουτ του Τσομπανούδη που απέκρουσε προς στιγμή ο Στεφανίδης! Προς το τέλος του παιχνιδιού αν οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόταν το μομέντουμ που ήταν υπέρ τους ίσως να κατάφερναν να πάρουν κάτι παραπάνω αλλά δεν το έκαναν!

Στο δευτερο μέρος με την έναρξη το δυνατό σουτ του Παπάζογλου από διαγώνια θέση πέρασε λίγο άουτ, οπως στο 58′ το απ’ ευθείας φάουλ του σκόρερ Ράλλη. Στην συνέχεια ο Ορεστης πίεσε και στο 61′ μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του «Τσιρίλο» που εκανε το ντεμπουτο του η κεφαλιά του αμαρκαριστου Στέφανου Πετρόπουλου πέρασε έλαχιστα άουτ. Στο 75′ έιχαμε την ισοφάριση όταν ο Τσουκάρης έδωσε στον Τσομπανούδη που σουταρε με τον Στεφανίδη να αποκρούει και τον Μπακογιάννη από κοντά να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Παναγιώτης Μυλωνάς): Γαλλής, Κοτζά, Τσουκάρης (88′ Ντουμανάκης), Θεμελής, Πετρόπουλος Χ, Πετρόπουλος Σ, Μπακογιάννης, Πετρόπουλος Κ (60′ Καρασμανάκης), Δαρβούδης, Τσομπανούδης, Σιγρέκης (70′ Γκαλογιάν)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Παναγιώτης Καζαντζής): Στεφανίδης Α, Στεφανίδης Η, Καρασερίδης (26΄Μικιτσιάν), Σίσκος, Μπαρμπαγιάννης, Δούπας, Ποπότης (65΄Σταθάκης), Πατσιώρας (51΄Κονόμι), Καβατζικιώτης, Παπάζογλου, Ράλλης (79΄Καπανίκας)