Ασπίδα Μπάμπη Χατζημεστή στον Γιάννη Παπαδημητρίου με σχόλιό του στην ανάρτηση Μελιόπουλου

Ασπίδα στον Γιάννη Παπαδημητρίου ύψωσε μέσα από τον λογαριασμό του Ορφέα Ξάνθης ο Μπάμπης Χατζημεστής.

Με αφορμή την ανάρτηση του Δημήτρη Μελιόπουλου, έσπευσε το βράδυ της Κυριακής να κάνει σχόλιο υπερασπιζόμενος τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Ξάνθη και χαρακτηρίζοντας «προνομιούχο» τον διεθνή πρώην παίκτη του ΑΟΞ που «πετά λάσπη» αντί να «κάνει εικόνισμα» στον Γιάννη Παπαδημητρίου.

Η θέση του Μπάμπη Χατζημεστή αποκτά ιδιαίτερη αξία καθώς αφενός τυγχάνει και πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΟΞ, αφετέρου στο παρελθόν ο ίδιος δεν έχει διστάσει να συγκρουστεί ανοιχτά με τον Γιάννη Παπαδημητρίου με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν αφέθηκε ελεύθερος από την Ξάνθη ο Θοδωρής Τορομανίδης, που θεωρείται «πνευματικό τέκνο του» στο ποδόσφαιρο.

Η ανάρτηση του Χατζημεστή ως απάντηση στο δημόσιο σχόλιο του Δημήτρη Μελιόπουλου από το επίσημο προφίλ του Ορφέα Ξάνθης έχει ως εξης: «Αντί να κάνεις ένα εικόνισμα τον ΑΟΞ και τον κ. Παπαδημητρίου ξύπνησες ένα πρωί και άρχισες να πετάς λάσπη. Μετά 4 μήνες το θυμήθηκες; Εσύ είσαι ο πιο προνομιούχος. Έκλεβες την θέση κάποιου άλλου παιδιού που άξιζε. Νομίζω πρέπει κάποιος να σου μιλήσει για κάτι άλλο».