Οι σημερινοί αγώνες των ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Ξεκινά σήμερα ο μαραθώνιος στην Α2 Γυναικών και την Γ’ Εθνική Ανδρών, όπου συμμετέχουν οι ομάδες της Θράκης και για την ακρίβεια της Ξάνθης (η Ασπίδα σε γυναίκες και άνδρες και ο Λεύκιππος στους άνδρες). Παράλληλα, συνεχίζεται με την 2η αγωνιστική και η Β’ Εθνική Ανδρών με τον ΓΑΣ Κομοτηνή να δίνει το πρώτο του εντός έδρας ματς.

Ξεκινώντας με χρονολογική σειρά, αλλά και με σειρά ανώτερης κατηγοριας, το μεσημέρι δίνεται το πρώτο τζάμπολ στην Α2 Γυναικών όπου επιστρέφει μετά από μικρή απουσία η Ασπίδα Ξάνθης. Τα πρώτα ματς του Βορείου Ομίλου διεξάγονται στις 13:00 ωστόσο τα κορίτσια του Νεδήμ Καρά Αχμέτ αγωνίζονται στις 15:00 στο Ιβανόφειο της Θεσσαλονίκης απέναντι στον ιστορικό Ηρακλή.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (αναλυτικά οι ώρες έναρξης και οι ορισμοι των διαιτητών με ένα κλικ ΕΔΩ): Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Καλαμαριάς, Άρης Θεσσαλονίκης – Ολύμπια ΓΣ Λάρισας, Πανόραμα-Παναθλητικός, ΜΕΝΤ – Αναγέννηση Νέου Ρυσσίου, Πυλαία – Πανσερραϊκός, Ηρακλής Θεσσαλονικης – Ασπίδα Ξάνθης.

Στις 17:00 που είναι η καθιερωμένη ώρα έναρξης, διεξάγονται όλα τα παιχνίδια της Β’ Εθνικής Ανδρών που αισίως έφτασε στην 2η αγωνιστική. Ο ΓΑΣ Κομοτηνή μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχε στην Θεσσαλονίκη επί του Ερμή Λαγκαδά, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του με αντιπαλο στην Ευκαρπία, στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος που δίνει στην έδρα του (είχε προηγηθεί το ματς για το Κύπελλο με τον Ερμή Λαγκαδά όπου είχε ηττηθεί και είχε χάσει την ευκαιρία για να παίξει με τον Ολυμπιακό).

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής Ανδρών (οι ορισμοί των διαιτητών με ένα κλικ ΕΔΩ και η βαθμολογία με ένα κλικ ΕΔΩ): ΓΑΣ Κομοτηνή – Ευκαρπία, ΑΟ Καβάλα – Ερμής Λαγκαδά, Έσπερος Λαμίας-Μαχητές, Γέφυρα-Στρατώνι, Δόξα Λευκάδας-ΠΑΣ Γιάννινα, Πρωτέας Γρεβενών-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου, ΧΑΝΘ-Πολύγυρος, Φάρσαλα-Αίας Ευόσμου.

Τέλος, στις 18:00 ξεκινούν τα παιχνιδια του Β’ Ομίλου του Βορρά για την Γ’ Εθνική Ανδρών, όπου θα λάβουν μέρος και τη νέα σεζόν ο Λεύκιππος και η Ασπίδα Ξάνθης. Η δεύτερη αγωνίζεται στο Εύμοιρο σε αυτήν την πρεμιέρα με αντίπαλο την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ενώ ο Λεύκιππος από την πλευρά του δοκιμάζεται στην Θεσσαλονίκη στην έδρα του Δέκα. Τόσο ο Λεύκιππος όσο και η Ασπίδα έχουν υψηλούς στόχους μετέχοντας σε έναν όμιλο όπου θα χρειαστεί να κάνουν πολλά ταξίδια στην Θεσσαλονίκη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας (αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών με ένα κλικ ΕΔΩ): Ασπίδα Ξάνθης – ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, Δεκα – ΑΟ Λεύκιππος Ξάνθης, ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΣ Μακεδονικός, ΜΓΣ Πανσερραϊκός-ΑΟΚ Ίκαροι Τρικάλων, ΑΣ Κένταυρος Καλλικράτεια-ΜΕΝΤ, ΜΑΣ Μαντουλίδης – Μέγας Αλέξανδρος.

Το ThrakiSportS όπως κάνει κάθε φορά, από την έναρξη της λειτουργίας του, για όλες τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα, θα έχει live ενημέρωση από την εξέλιξη των αγώνων των ομάδων μας και φυσικά αμέσως μετά αναλυτικά ρεπορτάζ από κάθε αναμέτρηση με τους πόντους των ομάδων και φυσικά την σύνοψη με αποτελέσματα και βαθμολογίες για κάθε πρωτάθλημα χωριστά.