LIVE η Γ’ Εθνική: Αλεξανδρούπολη – Θεολόγος Θάσου, Ηρακλής Ζυγού – Αετός Ορφανού και Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη των αγώνων των τριών ομάδων της Θράκης στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αγωνίζονται οι τρεις ομάδες της Θράκης, αφού ο Ορφέας Ξάνθης έχει ρεπό και μάλιστα έχει κλείσει φιλικό με την Δόξα Δράμας.

Η νεοφώτιστη Ένωση Αλεξανδρούπολης υποδέχεται την Δόξα Θεολόγου σε έναν αγώνα που χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη και τους πρώτους της βαθμούς, ο Ηρακλής Ζυγού φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Αετό Ορφανού και τέλος ο Αρης Αβάτου υποδέχεται τον δυνατό Νέστο Χρυσούπολης του πρώην προπονητή του Κυριάκου Κετσιεμενίδη.

Θυμίζουμε και φέτος ότι χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής είναι η Avance που διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Εκεί θα βρείτε πολυτελή καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Θυμίζουμε επίσης ότι πρέπει να κάνετε ανανέωση ή να πατάτε F5 για να ενημερώνεστε για την εξέλιξη στους αγώνες της 4ης αγωνιστικής.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 16:00)

Ηρακλής Νέου Ζυγού- Αετός Ορφανού 1-2 (62′ Πανέρης – 43′ Αποστολίδης πεν, 45′ Δουμάνης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ένωση Αλεξανδρούπολης – Δόξα Θεολόγου 1-0 (19′ Λιτσιος) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Άρης Αβάτου- Νέστος Χρυσούπολης 1-2 (33′ Χακάν – 62′ Μπλιος, 80′ Λιτσκας) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Κεραυνός Πέρνης – Δόξα Κάτω Καμήλας 2-4 (57′ Κυριακόπουλος, 63′ Μπαντάνης – 43′ Μπονέρης, 51′ Κωνσταντίνου, 73′ Σαρεγκος, 90′ Γεράκης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Κιλκισιακός- Πανδραμαϊκός 0-3 (12′ Μπερούκας, 57′ Μπελμανί, 67′ Μπερούκας) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Πανσερραϊκός- Απόλλων Παραλιμνίου 1-1 (80′ Φαμπρίτσιο – 29′ Γαϊδαρτζής) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

ΡΕΠΟ: Ορφέας Ξάνθης

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ