Γ’ Εθνική: Λύγισε ο Ηρακλής Ζυγού στην έδρα του απέναντι στον πρωτοπόρο Αετό Οφρυνίου (+photos)

Με δυο γκολ στα τελευταία τρία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, η Αετός Ορφανού συνέχιζε τις υψηλές πτήσεις του και κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη στην έδρα του Ηρακλή Ζυγού, μένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Στο 43′ με πέναλτι του Αποστολίδη σε ανατροπή του Δουμάνη από τον  Τενεκέ και στο 45′ με τον Φώτη Δουμάνη, διαμορφώθηκε το 2-0 που αποτέλεσε στο ημίχρονο το θεμέλιο για την νίκη του Αετού. Νωρίτερα, στο 27,, ο Δουμάνης είχε χάσει ένα ακόμα πέναλτι σε εντυπωσιακή διπλή απόκρουση του Ευκαρπίδη, που έπιασε την αρχική εκτέλεση αλλά και το σουτ που έκανε στην επαναφορά ο Δουμάνης.

Ο Ηρακλής Ζυγού προσπάθησε, κατάφερε στο 62′ να μειώσει με προβολή του Πανέρη αλλά δεν έφτασε στην πολυπόθητη ισοφάριση. Μένει έτσι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με τους τρεις βαθμούς της νίκης που πέτυχε την περασμένη Κυριακή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες
Οι αρχηγοί με τους διαιτητές
(φωτογραφία Ξάνθη Sport)

Διαιτητής ο Στρατούδης της ΕΠΣ Εβρου με βοηθους από την ΕΠΣ Θράκης τους Καραγιάννη και Δημητριαδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Ευκαρπίδης, Τενεκές, Τιφτίκης, Κριεζής, Κιομουρτζής, Δογανίδης, Ανδρέου, Πανέρης, Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κωφίδης Κ.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης, Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Ουζούνογλου, Αποστολίδης, Δουμάνης, Τσίλογλου.