ΕΠΣ Θράκης: Πάνω από 150 παιδιά στο «Hello Football Friend» της «Grassroots Week» της UEFA (+photos)

Με τον καιρό σύμμαχο και με άκρως θετική διάθεση από όλες τις πλευρές, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής ένα άκρως ποδοσφαιρικό διήμερο στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης στην περιοχή του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Hello Football Friend» της ΕΠΟ, η ΕΠΣ Θράκης ετοίμασε ένα διήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και δραστηριότητες, στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 150 παιδιά.

Οι εκδηλώσεις αυτές εντάσσονται στο Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα της UEFA «Grassroots Week» με συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών, μια σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπό τον τίτλο «Hello Football Friend».

Τα παιδιά λαμβάνουν μέρος σε πλήθος από δραστηριότητες που έχουν ετοιμαστεί από τους προπονητές των ακαδημιών της Ροδόπης που συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια και προωθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο το «ευ αγωνίζεσθαι», τον σεβασμό, το ήθος, την αφοσίωση και την ομαδικότητα μέσα σε ένα γιορταστικό σκηνικό, που για ακόμη μια φορά θα αποδείξει πως το άθλημα του ποδοσφαίρου μπορεί στη σωστή του διάσταση να προσφέρει πολλά στην κοινωνία και στα παιδιά.

Το πιο ευχάριστο από όλα ήταν η συμμετοχή στις δράσεις ατόμων που ανήκουν στον Σύλλογο ΑμεΑ  «Άγιοι Θεόδωροι» απολαμβάνοντας τις στιγμές. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εφημερίδα “Περισκόπιο”…

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γρασίδι, δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γρασίδι, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες