Γ’ Εθνική: Το Ξανθιώτικο μήνυμα των προέδρων του Λεύκιππου για την έναρξη του πρωταθλήματος

Λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της ‘Εθνικης μπάσκετ και ο πρόεδρος του Λεύκιππου Ματθαίος Σαββίδης έδωσε το δικό του «μήνυμα» ενόψει της νέας σεζόν, όπως και ο Πέτρος Τσιλόγλου.

Η ανάρτηση του Ματθαίου Σαββίδη: «Έχουμε υποσχεθεί από την ίδρυση του συλλόγου μας, ότι είχαμε ως πρώτιστο στόχο την δημιουργία μιας ομάδας με βάση Ξανθιώτες αθλητές και με Ξανθιώτη προπονητή στο «τιμόνι». Φέτος ήταν ευτυχής η συγκυρία που το πετύχαμε σε μεγαλύτερο βαθμό από ποτέ και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί πολύ, καθώς πρόκειται για επίτευγμα! Οι υποσχέσεις μας υλοποιούνται με γεωμετρική πρόοδο, καθώς η έναρξη των πρωταθλημάτων υποδομής αλλά και η προσέλευση των μικρών παιδιών της ακαδημίας μας, αποτελούν θετικότατα δείγματα γραφής. Προχωράμε με σεμνότητα  και σοβαρότητα, βάζοντας τον πήχυ ψηλά σε όλους τους τομείς!

Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς υγεία σε αθλητές και προπονητές, αλλά και σε εμάς, τους ανθρώπους της διοίκησης, καθώς αν δεν υπάρχει αυτό το πολύτιμο αγαθό, δεν θα μπορούμε να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας, τα οποία αφορούν τόσο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου μας, όσο και την εξωστρέφεια του Λεύκιππου! Η λειτουργία του συλλόγου μας περνάει με την προσπάθεια όλων μας σε συ υψηλά επίπεδα, πάντα με «οδηγό» την συγκεκριμένη νοοτροπία και φιλοσοφία του Λεύκιππου».

Ο πρόεδρος του τμήματος καλαθοσφαίρισης, Πέτρος έδωσε με την σειρά του και αυτός το δικό του «μήνυμα» ενόψει της νέας σεζόν:

«Η διοίκηση του συλλόγου μας υλοποίησε το καλοκαίρι ό,τι καλύτερο προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η ανδρική μας ομάδα, η οποία διανύει πλέον την δεύτερη χρονιά της στην Γ’ Εθνική. Στην σεζόν 2018-19 δώσαμε το πρώτο δείγμα γραφής, πετύχαμε σημαντικά πράγματα και κατακτήσαμε μία πολύ τιμητική θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Φέτος με ανανεωμένο, πολύ έμπειρο και ταλαντούχο παράλληλα ρόστερ, με νέο προπονητικό team, στοχεύουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερο μπάσκετ, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της Ξάνθης που θα μας τιμούν με την παρουσία τους στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» και να πάμε ακόμη ψηλότερα!

Θέλω να ευχηθώ υγεία περισσότερο από όλα, σε παίκτες και προπονητές όλων των ομάδων της κατηγορίας, να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μας αρχής γενομένης από τον αγώνα με την ΔΕΚΑ στον Εύοσμο, να ευχηθώ επίσης φέτος να δούμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους στο «στολίδι» της Ξάνθης, το Κλειστό «Φίλιππος Αμοιρίδης». Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε σαν Λεύκιππος το καλύτερο, προκειμένου να προσφέρουμε όμορφες μπασκετικές στιγμές.»