ΕΣΠΕΘΡ: Ξεκινούν «εν κρυπτώ» τα πρωταθλήματα

Η νέα σεζόν στα πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας ξεκινά το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου με τα πρώτα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες για το εφηβικό πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα νεανίδων. Ωστόσο ακόμα δεν έχει αναρτηθεί πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της ΕΣΠΕΘΡ, σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα χρόνια που είναι αλήθεια ότι υπήρχε πολύ καλή ενημέρωση.

Αυτή η αφωνία εκτιμάται ότι έχει να κάνει με το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και το αν θα λαβει μέρος στη Volley League. Πάντως ομάδα στο εφηβικό έχει δηλωθεί κανονικά, όπως είναι υποχρεωτικό για όσες ομάδες λαμβάνουν μέρος στην Α1 Κατηγορία.

Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της στο πρώτο Σαββατοκύριακο της αγωνιστικής δράσης. Σύντομα αναμένεται να λήξει πάντως η εκκρεμότητα με τον Εθνικό, που υπενθυμίζεται ότι είναι δηλωμένος υπό αίρεση τόσο στην Α1 όσο και στην Β’ Εθνική Ανδρών, οπότε θα επιστρέψει η «κανονικότητα» και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΘΡ.