Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δηλώνει έτοιμος για το μεγάλο άλμα στη Σερβία ο Γαλεάδης (+video)

Ξεπέρασε τον σημαντικό τραυματισμό του στον απίσθιο μηριαίο, εδώ και δυο εβδομάδες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και περιμένει πλέον να μπει και στους αγώνες με τη νέα του ομάδα, την Ραντνιτσκι Πιροτ που αγωνίζεται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Σερβίας, ο Κωνσταντίνος Γαλεάδης.

Ο Ροδοπίτης ποδοσφαιριστής μίλησε στην ενότητα «Οι Ξενιτεμένοι» της νέας αθλητικής εκπομπής «Αθλητική Ροδόπη» που παρουσιάζει ο Γιώργος Σκουταρίδης στο R Channel και είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Καταρχήν δήλωσε «χαρούμενος που δουλεύει σε τόσο υψηλό επίπεδο και εργάζεται άκρως επαγγελματικά», ενώ όταν του ζητήθηκε να κάνει συγκρίσεις σχολίασε: «Ελλληνες και Σέρβοι έχουμε δεσμούς και κοινούς κώδικες επικοινωνίες. Υπάρχει διαφορά νοοτροπίας, αλλά όχι μεγάλη. Εδώ επικεντρώνονται πιο πολύ στις εγκαταστάσεις, τα γήπεδα, ενώ στην Ελλάδα δίνουν μεγαλύτερη βάση στα αποτελέσματα, κοιτούν το τέλος και όχι την διαδρομή και το ξεκίνημα».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το πρώτο του όνειρο, που ήταν να γίνει επαγγελματίας, έχει πραγματοποιηθεί. «Εφοσον το κατάφερα, θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ σε μια ομάδα Α’ Κατηγορίας είτε στην Ελλάδα, είτε στη Σερβία είτε σε άλλο πρωτάθλημα. Απώτερος στόχος βέβαια μια μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση». Με την ομάδα του, την Ραντιτσκι Πιροτ ήδη μάλιστα ο στόχος έχει οριοθετηθεί προς τα πάνω, η άνοδος δηλαδή, καθώς η ομάδα απέχει μόλις έξι βαθμούς από την κορυφή.

Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού αλλά και των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και της Λάρισας χαρακτήρισε στην διάρκεια της συνέντευξης ινδαλμά του τον Λιονέλ Μέσι και τον Ραχίν Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι, στον οποίο προσπαθεί να μοιάσει καθώς έχει παρόμοια χαρακτηριστικά. Ακόμα, αποκάλυψε ότι έστω και από την Σερβία παρακολουθεί τα αποτελέσματα του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης, δεν έκρυψε την χαρά του για τη νίκη του Σπάρτακου στην πρεμιέρα και ευχαρίστησε για την στήριξή του τον Βασίλη Γκούντα.

Δείτε την παρουσία του Κωνσταντίνου Γαλεάδη στην ενότητα «Οι ξενιτεμένοι» της εκπομπής του Γιώργου Σκουταρίδη: