Ο 41χρονος … «πατέρας», τα νέα παιδιά και ο σκόρερ που έγινε τερματοφύλακας στους Θράκες Ορφέα Στρύμης

Την ήττα με 2-1 με σκόρερ τον 16χρονο Σταύρο Αρβανίτη γνώρισε ο νεανικός Ορφέας Στρύμης απέναντι στην κατά πολύ ανανεωμένη ομάδα της Δόξας Προσκυνητών.

Ο νέος προπονητής της Στρύμης Πέτρος Δημόπουλος έχει να διαχειριστεί μια εντελως καινούρια ομάδα με ελάχιστους παίκτες πάνω από τα 18 και ελάχιστους παραμένοντες από την περσινή ομάδα.

Εξάλλου στόχος της ομάδας σε πρώτη φάση δεν είναι άμεσα το αποτέλεσμα, αλλά η παραγωγή παικτών οι οποίοι θα πρωταγωνιστησουν τα επόμενα χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου μετά την συνεργασία με την ακαδημία Θράκες.

Στην ομάδα παρέμεινε ο «πατέρας» όλων ο 41χρονος αμυντικός Μπάμπης Δάλκος. Μαζί του στην ομάδα συνεχίζουν οι:
Μητικανης Γεώργιος, τερματοφυλακας, 22 χρονων
Παπάς Ιωάννης, αμυντικός, 17 χρονων
Βελαορας Βασίλειος, αμυντικός, 20 χρονων
Κουτουλακης Ιωάννης, αμυντικός, 20 χρονων
Γλατζινας Μάριος, κεντρικός, 21 χρόνων
Λιοντος Κωνσταντίνος, κεντρικός, 21 χρονων
Μιχαλουδης Γεώργιος, επιθετικός, 20 χρονών

Στην ομάδα προωθήθηκαν 22 παιδιά από την ακαδημία των Θρακών και ακόμα 4 νεαροί ποδοσφαιριστές με τον 18χρονο πρώην σκόρερ της ομάδας Τολη Σβυντρίδη που πέρυσι ανήκε στα Παγούρια να επιστρεφει θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή κάτων από τα γκολποστ. Μαζι του αποκτήθηκαν ο 19χρονος αμυντικός Άκης Σαρακατσανος από τον ΑΟ Αρσάκειου, ο 15χρονος Στεργιος Παπαδοπουλος από τον Κομψατο Πολυανθου και ο 14χρονος επιθετικός Ανέστης Κωφιδης από τον Πόντο Κομοτηνής.