Μπάλες και αθλητικό υλικό στο ΕΕΕΕΚ Ξάνθης από τον Ερμή Μάνδρας (+photos)

Στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ξάνθης, που στεγάζεται στην Γενισέα, βρέθηκε την Πέμπτη ο Ερμής Μάνδρας.

Οι διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες της ομάδας, που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, πρόσφερε στο σχολείο μπάλες ποδοσφαίρου, φόρμες, μπλούζες και άλλα αναμνηστικά της ομάδας.

«Μαθητές και εκπαιδευτικοί σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και ευαισθησία που δείξατε προς τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και σας ευχόμαστε πάντα νίκες!!!», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του σχολείου για την αξιέπαινη ενέργεια.

Το σχολείο φιλοξενείται στους χώρους του γυμνασίου Γενισέρας, λειτουργεί από το 2001 και είναι από τα πρώτα που ιδρύθηκαν ύστερα από την ψήφιση του σχετικού νόμου. Στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ γίνονται τα μαθήματα της γλώσσας, των μαθηματικών, των καλλιτεχνικών, της μουσικής, της πληροφορικής, της γυμναστικής, της κοινωνικής και επαγγελματικής αγωγής , της κεραμικής και της κηπουρικής. Για την καλύτερη λειτουργία των δυο τελευταίων λειτουργούν ένα εργαστήριο κεραμικής και ένα θερμοκήπιο αντίστοιχα.

Εκτός από το εκπαιδευτικό προσωπικό στο σχολείο υπηρετούν ειδικό βοηθητικό προσωπικό, κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος. «Οι μαθητές του σχολείου μας προέρχονται τόσο από την πόλη της Ξάνθης όσο και από τα πεδινά αλλά και ορεινά χωριά του νομού, ενώ είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι σε κάθε νέα σχολική χρονιά ο αριθμός τους αυξάνεται αποδεικνύοντας ότι ενισχύεται η εμπιστοσύνη των γονέων και της κοινωνίας γενικότερα προς το θεσμό της ειδικής αγωγής», επισημαίνεται στην σελίδα του σχολείου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.