Super League: Με το καλημέρα φημολογία για φλέρτ ΠΑΟΚ με τον Εντουάρντο του ΑΟΞ

Αν και βρισκόμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική ήδη με την εκπληκτική πορεία της Ξάνθης έχοντας, 5 νίκες σε 6 παιχνίδια, οι παίκτες της θρακιώτικης ομάδας βρίσκονται ήδη στα ραντάρ αρκετών μεγαλύτερων ομάδων.

Σύμφωνα με το 24ο Ευαγγέλιο, την στήλη του Ευάγγελου Μίχου στο Sport24 o Εντουάρντο (των 950.000 ευρώ, που είχε φτασει στο πικ πριν από 2 χρόνια στα 2,5 εκατ.), που είναι στον ΑΟΞ ως δανεικός από την Μπράγκα ενδιαφέρει αρκετές ομάδες.

Ο Εντουάρντο είναι ο μέσος που με εισήγηση του νυν προπονητή του ΠΑΟΚ Άμπελ Φερέιρα η Μπράγκα έσκασε κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Αν και ακόμη δεν έχει γίνει βασικός κι αναντικατάστατος στην Ξάνθη (ενσωματώθηκε στην ομάδα το δεύτερο 10ημερο του Αυγούστου), έχει φροντίσει με τα αγωνιστικά δείγματα γραφής του (μετράει και 2 γκολ σε 5 συμμετοχές) τον ξεχωρίσει ήδη ως ένας ποιοτικός (με υψηλό ταβάνι) δημιουργικός μέσος.

Το 24ο Ευαγγέλιο, λοιπόν, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Μπράγκα, από όπου τον πήρε δανεικό για ένα χρόνο ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο Αντόνιο Σαλβαδόρ, περί αυτού ο λόγος, μας ενημέρωσε πως η οψιόν αγοράς του Εντουάρντο είναι στα 3 εκατομμύρια.

Είπε ακόμη οτι ο ετήσιος δανεισμός του δεν μπορεί να σπάσει αλλά και οτι αυτό το ποσό ισχύει όχι μόνο για την Ξάνθη αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει, με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με το δημοσίευμα ήδη να τον τσεκάρει αν και ο προπονητής του, ο Φερέιρα, δεν χρειάζεται και πολλά καθώς τον είχε παίκτη στην Μπράγκα.