«Με 14 εκατ. ευρώ αντίτιμο αποχωρεί από την Ξάνθη ο Χρήστος Πανόπουλος»

Εχουν περάσει 15 μήνες από την στιγμή που αναφέρθηκε για πρώτη φορά με έντονο τρόπο ότι η Ξάνθη αλλάζει χέρια και σχεδόν μια… επταετία από την δήλωση Πανόπουλου ότι θα ήθελε να αποχωρήσει χθες από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα και γραφόμενα, τουλάχιστον σύμφωνα με τα επίσημα χαρτιά ο Πανόπουλος εξακολουθεί να είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη ως μεγαλομέτοχος στην εταιρεία στην οποία ανήκει η ομάδα. Ωστόσο γεγονός είναι ότι έχει αποτραβηχθεί από τα καθημερινά πράγματα.

Η πολύ καλή πορεία της ομάδας και το εκπληκτικό ξεκίνημα με πέντε νίκες σε έξι αγώνες ίσως φέρνει πιο γρήγορα κάποιες εξελίξεις. Αν δεν έχει ολοκληρωθεί, το deal φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του και μάλιστα το ποσό που φέρεται να εξασφαλίζει ο Πανόπουλος έχει ανέβει.

Το νεώτερο δημοσίευμα έρχεται από το μπλογκ της «Δίκης» του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο οποίος έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι διαθέτει αρκετά καλές πηγές αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα του ιδιοκτησιακού της Ξάνθης. Εκεί αναφέρεται ένα λιτό κείμενο 19 λέξεων, σαν τις λιτές ανακοινώσεις που εξέδιδε μέχρι πέρυσι ο ΑΟΞ.

Το κείμενο τιτλοφορείται «Αποχαιρετισμός», αναρτήθηκε πριν λίγες μέρες (την περασμένη Κυριακή συγκεκριμένα) και έχει ως εξής:

Με 14 εκατ. ευρώ αποχωρεί από την Ξάνθη ο Χρ.Πανόπουλος.
Και για τις μετοχές και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.