ΕΠΣ Θράκης: Οι τρεις παλιοί και οι άλλες 10(+1) μεταγραφές της … νέας Αναγέννησης Παγουρίων

Μια από τις ομάδες ερωτηματικά της φετινής σεζόν είναι δίχως άλλο η νέα … Αναγέννηση Παγουρίων.

Η ομάδα της τελευταίας τριετιας που ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία και την διετία της στην Α” ΕΠΣ Θράκης πήγε πάρα πολύ καλά με αποκορύφωμα την περσινή της συμμετοχή στα πλει οφ με την αποχώρηση του ανθρώπου που έτρεχε για όλα Μεμέτ Μεμέτ διαλύθηκε, αποχώρησαν όλοι της οι παίκτες και πλέον με νέο προπονητή τον παλαίμαχο του Πανθρακικού και όχι μόνο Δημήτρη Μπιλιλή προσπαθεί να ξαναστηθεί από το μηδέν.

Ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Σταθάκης παραμένει στην ομάδα και πλέον πιο έμπειρος έχοντας ξαναζήσει σχεδόν μια παρόμοια κατάσταση όταν η ομάδα των Παγουρίων σχεδόν μια βδομάδα προ διετίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος πήρε το χρίσμα της ανόδου στην Α’ Κατηγορία παρουσιάζοντας μια καινούρια ομάδα που εντυπωσίασε για τα δεδομένα της στο πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα έχει πλέον αρχίσει με την Αναγέννηση να βάζει δύσκολα αν και κατέβασε 14 παίκτες στις Σάπες χάνοντας 2-0 στο δεύτερο μέρος από την δυνατή Ελπίδα.

Στην ομάδα πλην του 39χρονου Μπιλιλή βρίσκονται 10 νέοι ποδοσφαιριστές: Γνωστότερος ο πρώην αμυντικός Σπαρτακου Αγ. Θεοδώρων Γιώργος Κουτσουκανίδης, ενω στην ομάδα προστέθηκαν οι Βασιλης Γκάζος, Διονύσης Κιτιουκίδης, Χρήστος Γιαμουράς, Κώστας Νταγκνταλιανιδης, Νεόφυτος Πεγειωτης, Χρήστος Βουρλούμης, Ηλίας Κουτσουκανίδης και οι Φίλιππος και Βαλεντίνος Πασακαλίδης.

Από την περσινή ομάδα παρεμειναν οι Νίκος Μυτιληναίος, ο πρώην του Κοσμίου Θωμάς Νταλάκος και ο Ανδρέας Μπρεγιάννης με παρελθον πέρυσι σε Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων και Δόξα Προσκυνητών.

Η ομάδα αναμένεται να ενισχυθεί με νέους ποδοσφαιριστές που ίσως αγωνιστούν στον αγώνα με τον Αετό Μίσχου του πρώην προπονητή της Μεμετ και πολλών παικτών που την τελευταία τριετία φορόυσαν την φανέλα της Αναγέννησης.