Super League: Ντεμπούτο ως βασικός στον Άρη έστω σε φιλικό ο Ξανθιώτης κίπερ Τόλης Τσιλιγγίρης (+photos)

Ντεμπούτο ως βασικός έστω και ανεπίσημο με τον Άρη έκανε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας ο ξανθιώτης τερματοφύλακας του Άρη Τόλης Τσιλιγγίρης.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 2000) ύψους 1.90 μέτρων τερματοφύλακας, πέρυσι είχε αγωνιστεί σε 7 αγώνες πρωταθλήματος με τον Ηρόδοτο, ενώ ήταν βασικός και στην ομάδα νέων του Ηροδότου Κ19. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Ξάνθης, και συνέχισε στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και κατοπιν στον Ορφέα Ξάνθης στην Γ’ εθνική και στον Ηρόδοτο στην Football League. 

O Ξανθιώτης πορτιέρο μίλησε μετοα τον αγώνα για την ετοιμότητά του, την έλευση του νέου προπονητή και την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα πάρει καλό αποτέλεσμα στην Ξάνθη:

“Χρειαζόταν αυτό το παιχνίδι για τους παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή. Πιστεύω πήγαμε καλά σήμερα σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Τώρα είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη και επικεντρωνόμαστε εκεί.”

Για τον νέο προπονητή: “Περιμένουμε να έχουμε πιο πολλά νέα τις επόμενες μέρες. Ελπίζουμε να έρθει σύντομα, να δουλέψουμε μαζί του και πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά στο παιχνίδι με την Ξάνθη.”

Για τον πιο ενεργό ρόλο που έχει πλέον: “Είναι σημαντικό το ότι παίζω, δεν είναι καλό που τραυματίστηκε ο Κουέστα. Εγώ με τον Έμαν πρέπει να βγούμε μπροστά μέχρι να γυρίσει και ο Χουλιάν, δουλεύουμε και είμαστε έτοιμοι όποτε χρειαστεί.”