Μεγάλη μεταγραφή για τον Πανθρακικό από το Άβάτο με τον MVP Τιμόθεο Ζαγγούλο

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Πανθρακικός αποκτώντας από τον Άρη Αβάτου τον Κύπριο αμυντικό Τιμόθεο Ζαγγούλο.

Ο  21χρονος αμυντικός και αμυντικός χαφ που είναι γεννημένος στις 20 Μαΐου του 1998, προτίμησε να αποχωρήσει από την νέα του ομάδα, αφού δεν θα μπορούσε λόγω σχολής να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπονήσεων του Αρη Αβάτου, ενώ αντιμετώπιζε και προβλήματα τραυματισμού και έχασε τους δυο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος με την Καμήλα Σερρών και τον Θεολόγο και αγωνίστηκε ως αλλαγή με την Πέρνη στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των οκτώ στην ακαδημία Πανσόλιος. Στα δώδεκα του εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, όπου και αγωνίστηκε μέχρι τα δεκαοκτώ και κατέκτησε  5 διαδοχικά πρωταθλήματα (Κ13, Κ15, Κ16, Κ17 και Κ21). Τον τελευταίο χρόνο του στη Κύπρο, πριν αναχωρήσει για τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αγωνίστηκε στην Κ21 της Ομόνοιας με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο Κ21.

Με τον ερχομό του στην Κομοτηνή εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου αγωνίστηκε δυο σεζόν, την περίοδο 2017-2018, κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ εθνική και ήταν MVP του πρωταθλήματος 2017-18 και πέρυσι όπου αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική.