LIVE ο τελευταίος αγώνας της πρεμιέρας της ΕΠΣ Ξάνθης: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Κεντητή

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και την Κεντητή.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη στην αναμέτρηση της Αναγέννησης Θαλασσιάς με την Κεντητή για την πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο αγώνας είχε αναβληθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έχει προγραμματιστεί για τις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης με διαιτητή τον Στέλιο Ζαφειρίου και βοηθούς τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Εμίν Κεχαγιά.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Γήπεδο Θαλασσιάς και η έναρξή της έχει προγραμματιστεί για τις 16:30. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατάτε F5 ή ανανέωση για να μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο το αποτέλεσμα στον αγώνα.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΤΑΡΤΗ 9/10, ΩΡΑ 16:30)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Κεντητή 9-1 (9′ Μπεκηρ Γκιογκιουρ, 20′ Δελητζογλου, 25′ Κοτοπουλος, 29′ Δελητσογλου, 31′ Πεντεζίδης, 43′ Γκιονγκιορ, 57′ Σταυρου, 59′ Δελητσογλου, 64′ Κοτόπουλος – 58′ Αμετ) (οι φιλοξενούμενοι δεν συμπλήρωσαν 11άδα και ξεκίνησαν τον αγώνα με 9 παίκτες) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ