Κλείστηκε φιλικό για την προσεχή Κυριακή ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και την Δόξα Δράμας

Με ανακοινωσή της η ΠΑΕ Δόξα Δράμας γνωστοποίησε ότι «οριστικοποίησε τη διεξαγωγή φιλικού την Κυριακή, με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης (Γ΄ Εθνική, 1ος όμιλος), στο γήπεδο Φωτολίβους στις 16.00».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με αφορμή το γεγονός ότι αφενός το πρωτλάθλημα της Super League 2 έχει διακοπεί μέχρι να βρεθεί τηλεοπτική στέγη, αφετέρου ο Ορφέας Ξάνθης έχει ρεπό την προσεχή Κυριακή.

Ετσι ο Μπάμπης Χατζημεστής βρήκε ένα πολύ ισχυρο αντίπαλο για να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του ενώ και ο Κώστας Ανυφαντάκης θα μπορέσει να τεστάρει σχήματα και συστήματα, καθώς οι προπονήσεις συνεχίζονται στην Δόξα χωρίς διακοπή.

Οπως μάλιστα αναφέρει η δραμινή ομάδα, οι Κουκόλης και Καψάλης βρίσκονται στην τελική φάση πλήρους αποθεραπείας τους και απόλυτης ένταξης στο πρόγραμμα των συμπαικτών τους, ανεβάζοντας στροφές και συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού και ο Περέγιο, που είχε μικροενοχλήσεις στο φιλικό του Σαββάτου με τον Πανδραμαϊκό γυμνάζεται κανονικά.