To Σοφικό επικράτησε με ανατροπή του ανανεωμένου Σουφλίου στο ντέρμπι του Κεντρικού Έβρου

Σε παιχνίδι που έκλεισε την αγωνιστική δράση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου ο Ορφέας Σοφικού επικράτησε με ανατροπή του ανανεωμένου Έβρο Σουφλίου με 3-2.

Όπως αναφέρει το radioevros οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα με τον κορυφαίο στο ματς Γιώργο Τοπούζη να σκοράρει στην πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού με διπλή προσπάθεια και σουτ εκμεταλλευόμενος λάθος στα μετόπισθεν του Ορφέα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο γήπεδο και πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 13΄ο Κυρούδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά ο Σταματόπουλος σηκώθηκε ωραία και έπιασε καρφωτή κεφαλιά από ευνοϊκή θέση στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε με δύναμη λίγο άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα  στο 21΄ο ίδιος εκτέλεσε έξυπνα φάουλ νικώντας αυτήν την φορά τον Σεϊτανίδη που βρήκε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ κάνοντας το 1-1. Πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο ο Μπαλάκης βρέθηκε σε καλή θέση και έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Σεϊτανίδη που μπλόκαρε εύκολα, αντίθετα ένα λεπτό αργότερα στο 41′ η ανατροπή ολοκληρώθηκε με τον Μπαλάκη να εκτελεί φάουλ από δεξιά και τον Κωτσούλα να κάνει κεφαλιά προς τα πίσω βάζοντας αυτογκόλ και διαμορφώνοντας το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 53΄ο Σταματόπουλος βρήκε με ωραία μπαλιά τον Κυρούδη που από δεξιά έκανε την σέντρα με τον Τζουμακίδη να σκοράρει από κοντά με προβολή κανοντας το 3-1. Στο 78′ ο Νταβρανίκας απείλησε με αξιώσεις την εστία του Μπρούτσου αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ορφέα απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του αθλητή του Έβρου μέσα από την περιοχη. Στο 81΄ο Αλεξούδης που είχε περάσει δέκα λεπτά πριν στο παιχνίδι αποβλήθηκε με  απευθείας κόκκινη για εκτός φάσης χτύπημα στον Μπάμνιο, με τον Τοπούζη να μειώνει στις καθυστερήσεις με ωραίο σουτ σε 3-2 γράφοντας έτσι το τελικό σκορ του αγώνα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα!

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ (Τουφάκης): Μπρούτσος, Πασχαλάκης, Νεστορούδης, Τερτσούδης, Τζανετάκος, Σταματόπουλος, Τζουμακίδης (89′ Σταθογαμβρός), Χατζής, Δράκος (57′ Κιτσικούδης), Μπαλάκης (76΄Στεφανόπουλος), Κυρούδης (71′ Αλεξούδης)

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Πουλιλιός): Σεϊτανίδης, Παπαναστασίου, Νταβρανίκας, Μπάμνιος, Ίνδος, Κουτσούλας, Νεσμεδηήν, Γκάζος, Λαζίδης (80′ Κίτσος), Τοπούζης, Λέσι