ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η ΑΕ Κομοτηνής πουλάει διαρκείας για αγώνες με ελεύθερη είσοδο που δεν έχουν εισιτήριο!!!

Αρκετά παράπονα εκφράζονται το τελευταίο διάστημα για τις εξωγηπεδικές κινήσεις της μπασκετικής ΑΕ Κομοτηνής, που πιο πολύ θυμίζουν σε τελεμαρκετινγκ με συνεχόμενες διαφημίσεις και αναρτήσεις χορηγών παρα σε ομάδα μπάσκετ.

Μάλιστα αρκετοί σύλλογοι της πόλης εξέφρασαν παράπονα πως η χαμηλή κοστολόγηση που βάζει η ομάδα «χαλάει την πιάτσα» για τους υπόλοιπους συλλόγους που θέτουν πρωταγωνιστικούς στόχους όπως για παράδειγμα ο συμπολίτης ΓΑΣ που δίνει μεγάλο αγώνα για παραμονή στην Β’ Εθνική Κατηγορία ή ακόμα και το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ που θα αγωνιστεί στην Α2 Ανδρών.

Τελευταίο χτύπημα ήταν η κυκλοφορία εισιτηρίων διαρκείας σε αγώνες που όμως έτσι κι αλλιώς η είσοδος είναι… δωρεάν. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Κάρτες Διαρκείας και προσφορών ΑΕ Κομοτηνής BC. Κλείστε θέση στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής και εποφεληθειτε των προσφορών μας! Προμηθευτείτε τα Εισιτήρια Διαρκείας του τμήματος μπάσκετ και στηρίξτε την προσπάθεια που καταβάλει το τμήμα μας ενώ παράλληλα κερδίστε από τις προσφορές μας των χορηγών”.

Αυτή η τακτική προκαλεί προβλήματα αναξιοπιστίας και στις άλλες ομάδες που επιδιώκουν να πουλήσουν τα διαρκείας τους, την ίδια στιγμή που υπάρχουν αναφορές ότι οι υπεύθυνοι για το μάρκετινγκ της μπασκετικής ΑΕ Κομοτηνής διεκδικούν από την ίδια δεξαμενή διαφημίσεις «σκοτώνοντας» τις τιμές και δημιουργώντας προβλήματα στους άλλους συλλόγους, που πέφτουν θύματα των φαινομενικών συγκρίσεων που μοιραία γίνονται από τους υποψήφιους διαφημιζόμενους.

Πολλοί χρεώνουν τα φαινόμενα αυτά στον γενικό αρχηγό του συλλόγου Μανώλη Δαφτσή, «ο οποίος τρεχει το θέμα των διαφημίσεων φτάνοντας πολλές φορές σε υπερβολικό σημείο», οπως τονίζουν οι κακεντρεχεις. Σχετικές καταγγελίες έχουν φτάσει στο ThrakiSportS με τους καταγγέλλοντες την ίδια στιγμή να σπεύδουν να προσθέσουν: «Σίγουρα όλες οι ομάδες κάνουνε μεγάλη προσπάθεια αλλά αυτή δεν πρέπει να γίνεται εις βαρος των άλλων συλλόγων και της… κοινής λογικής».

Ο ίδιος ο Μανώλης Δαφτσής από την πλευρά του απαντά σε όλους με το έργο του και δηλώνει αποφασισμένος παρά τις δυσκολίες να το φέρει σε πέρας, έχοντας αναλάβει τα ηνία σε ένα τμήμα που την προηγούμενη εξαετία κέρδισε τον θαυμασμό όλων με τις αγωνιστικές επιτυχίες του και τις υπόλοιπες κινήσεις του εντός και εκτός γηπέδων, οι οποίες κατέστησαν τον σύλλογο (που εκπροσώπησε την περιοχή στην Γ’ Εθνική και έφτασε μια ανάσα από την συγχώνευση με τον ΓΑΣ) ως μια από τις πιο συμπαθητικές ομάδες μπασκετ της Θράκης.