Απόφοιτος Νομικής ΔΠΘ ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Ο Παύλος Μαρινάκης αναδείχθηκε μετά από την σχετική διαδικασία νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.  Αρχικά ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τους Εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Κατόπιν συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, η οποία διαπίστωσε ότι μόνη υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ είναι αυτή του Παύλου Μαρινάκη, του οποίου η υποψηφιότητα υπογράφηκε από το 87% των συνέδρων. Ο νέος επικεφαλής της οργάνωσης ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν τονίζοντας πως θα εργαστεί σκληρά για να δικαιώσει την εμπιστοσύνη τους.

Ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα και σπούδασε στη Νομική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2012 είναι δικηγόρος Αθηνών με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο. Μετά την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ διατέλεσε αντιπρόεδρος της Οργάνωσης.

Το μήνυμα της ΔΑΠ ΝΔΦΚ

Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ήταν δραστήριο μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Κομοτηνής, γι’ αυτό και η φοιτητική παράταξη, προώθησε μήνυμα στο οποίο αναφέρονται μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«Είμαστε περήφανοι για αυτή την παράταξη, η οποία αποδεικνύει ότι μόνο ψηλά μπορεί να κοιτάει. Δουλεύουμε χρόνια σε υψηλό επίπεδο πολιτικοποίησης της νεολαίας με μεγάλες επιτυχίες. Από το Συνέδριο Επανίδρυσης κατέστη σαφές ότι αυτοσκοπός για την αναζωπύρωση της φλόγας της ΟΝΝΕΔ ήταν η παραγωγή πολιτικού λόγου και η ανάδειξη προσωπικοτήτων που θα μπορούσαν να πετύχουν το στόχο αυτό διευρύνοντας το φάσμα απηύθυνσης του λόγου της παράταξης.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, λοιπόν, έχει τον τρόπο της να βγάζει επιστήμονες, που έχουν το μεράκι να ασχολούνται με τα κοινά, να εκπροσωπούν τις ελπίδες νέων ανθρώπων και να προχωράνε μπροστά παίρνοντας ευθύνες, χαράσσοντας λαμπρή πορεία».

Πηγή: https://www.xronos.gr