Κατέβηκαν στην Αθήνα ΟΛΟΙ οι πολιτικοί άρχοντες της Ξάνθης αλλά ΟΥΔΕΙΣ πήγε Ριζούπολη να δει τον ΑΟΞ!!!

Στην Αθήνα βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο όλοι σχεδόν οι πολιτικοί άρχοντες της Ξάνθης, καθώς μετά την μεγαλειώδη παρέλαση της Παρασκευής για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, το επίκεντρο των εκδηλώσεων μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

Εκεί, όπως έχε γραφτεί σε άλλο ρεπορτάζ και στο ThrakiSportS, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ζερενίδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ευφραιμίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και πρώην βουλευτής Φίλιππος Τσαλίδης, οι δημοσιογράφοι Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Τάσος Κοντογιαννίδης και πολλοί άλλοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα έξι συλλόγων Ξανθιωτών της Αθηνας.

Ενώ ωστόσο όλοι αυτοί παρέστησαν στις εκδηλώσεις νωρίς το πρωί της Κυριακής μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα και κατά συνέπεια πρέπει να θεωρειται δεδομένο ότι πήγαν από την παραμονή στην πρωτεύουσα, κανείς τους δεν βρέθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης να ενισχύσει την προσπάθεια της Ξάνθης απέναντι στον Παναθηναϊκό – όπου πέτυχε μια σπουδαία νίκη που την διατηρεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και την φέρνει χάρη στους 15 βαθμούς στην καλύτερη συγκομιδή που είχε σε έναρξη πρωταθληματος στα 30 χρόνια της στην Α’ Εθνική.

Η Ξάνθη είναι ο πιο φτωχός συγγενής των ομάδων της Super League στον τομέα των οπαδών αναφορικά με τον αριθμό τους, αλλά με δεδομένη την αναγνώριση όλων της προσφοράς της στον τόπο και της εξαιρετικής φετινής πορείας της, δεν θα έβλαπτε όλοι μαζί να σπεύσουν και να ενισχύσουν την προσπάθειά της κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, από την στιγμή που βρέθηκαν εκεί. Ας μας συγχωρέσει αν κάποιος πήγε και δεν τον είδαμε, αλλά πολύ αμφιβάλουμε. Άλλωστε, η πικρή αλήθεια είναι ότι οι πιο πολλοί ξανθιώτες πολιτικοί δεν πατάνε το πόδι τους ούτε στα Πηγάδια, οπότε τουλάχιστον ως προς αυτό είναι συνεπείς. Άλλωστε οι εκλογές πέρασαν και δεν έχουν πλέον ανάγκη να παρίστανται στα γήπεδα για αναζήτηση πιθανών ψήφων…