ΕΠΣ Θράκης: «Πέταξε» τον Αετό στον Μίσχο με ανατροπή ο Ορφέας Ξυλαγανής

Με τον καλύτερο τροπο ξεκίνησε το πρωταθλημα ο Ορφέας Ξυλαγανης του Νίκου Κυνηγόπουλου, καθώς κερδισε με 1-2 στην έδρα της νεοφώτιστης ομαδος του Αετού Μισχου στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Θράκης παρουσία 100 περιπου φιλάθλων.

Οι γηπεδουχοι αν και με ελλέιψεις ειχαν την πρωτοβουλια στο πρώτο ημιχρονο και στο 12′ ειχαν δοκάρι με τον Μουσταφα Ισμαήλ και στο 36′ ο πρώην παίκτης των Παγιυρίων Λιόλιος έκανε το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρονου.

Στο β’ μέρος οι αλλαγες του Κυνηγοπουλου εδωσαν επιθετικη πνοη στον Ορφεα και στο 70′ ο Κώστας Πασχαλης που είχε περάσει στο ημίχρονο με ένα εξαιρετικο τέρμα με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής αιφνιδίασε τον αντίπαλο γκολκήπερ και εφερε τον αγωνα στα ισια.

Στο 86′ ο πρώην παίκτης Ιάσμου και Πανθρακικού Μπιλμπιλης χαρισε την πρωτη νικη στην ομαδα του μετά από λάθος της άμυνας, ενω από την άλλη η νέα ομάδα του Μεμέτ Μεμετ έδειξε πως και αυτή μπορέι να πετύχει πράγματα στο πρωτάθλημα, παρά τις απουσίες της.

Διαιτητες ήταν οι Καραγιάννης, Χαριτσης και Μωραιτης

ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ (Μεμετ): Τζαμπλινγαδ, Οζπιτ, Τσόγιας (88′ Πιλε), Τσάμης, Μουλιός, Μακρής, Τζενγκις Αληοσμάν, Μανα (71′ Σαρακατσανης) Μουσταφα, Σεμερτζη, Λιολιος

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Κυνηγόπουλος) Μουσταφα, Γρηγοριαδης, Γεωργιαδης, Τσιπλακιδης, Παπαγεωργιου, Μπιλμπιλης, Μαρουντας, Χατζιδης (46′ Πασχαλης) Κωσταντης (63 Τζελεπης) Οσμαν (46 Χατζηγεωργιου)