Γ’ Εθνική: Ιστορική πρώτη νίκη για τον Ηρακλή Ζυγού με δυο «ροπαλιές» του Άγγελου Χασιώτη

Την πρώτη του νίκη στα εθνικά πρωταθλήματα πανηγυρίζει ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης καθώς χάρη σε δυο τέρματα του Άγγελου Χασιώτη επικράτησε με 2-0 του Κιλκισιακού στο γήπεδο της Γενισέας.

Και τα δυο τέρματα σημειώθηκαν στοι δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο τελευταίο εικοσάλεπτο με το πρώτο να έρχεται μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής και το δεύτερο, δέκα λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου, μετά από αναμπουμπουλα που δημιουργήθηκε σε εκτέλεση φάουλ του Κωφίδη και γυρισμα του Πανταζίδης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν γενικά μοιρασμένο σε κατοχή και ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν το ημίωρο με κεφαλιά του Δογανίδη που πέρασε μόλις άουτ και τους φιλοξενούμενους να απαντούν λίγο μετά με τον Μπελίτσα που μην μπορεί σε τετατέτ να κερδίσει τον Ευκαρπίδη. Μέχρι και τα γκολ του Χασιώτη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν άλλη μια φορά με κεφαλιά του Καρασαβίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ιστορική νίκη για τον Ηρακλή Ζυγού που δίνει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Αετό Ορφανού, ενώ ο Κιλκισιακός θα υποδεχθεί τον Πανδραμαϊκό σε ματς που αρχίζει να δείχνει από τώρα, αν και είναι νωρίς, τελικός παραμονής. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θανάσης Κεφίλης της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους  Δανδανίδη και Γαρδικιώτη της ΕΠΣ Θράκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Τενεκές (46′ Καλογιαννης), Ανδρέου, Κριεζής, Κιουμουρτζής, Δογανίδης, Δημητριάδης (65′ Πανταζίδης), Στεπανιάν (57′ Πανέρης), Πιλτικάκης (80′ Ψαρόπουλος), Χασιώτης, Κωφίδης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Καμπάς. Τσώτσος, Μουλάτσιος (67′ Πιπερτζής), Τουρσίδης, Μαυροκεφαλίδης, Κουκουλέκης, Μπελίτσας, Καρασαβίδης, Δημητριάδης, Τριανταφυλλίδης, Καπαγιαννίδης (83′ Παπαδόπουλος)