Γ’ Εθνική: «Έπεσε» στην Καμήλα η άτυχη Αλεξανδρούπολη και παρέμεινε άποντη

Δεν τα κατάφερε σε ένα ακόμα αγώνα η Ένωση Αλεξανρούπολης καθώς χωρίς να είναι χειρότερη πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη και έμεινε χωρίς πόντο μετά και την ήττα από την Δόξα Κάτω Καμήλας με 4-2.

Αυτή ήταν η παρθενική νίκη της νεοφώτιστης Σερραικής ομάδας στην Γ Εθνική η οποία από το πουθενά αν και η Αλεξανδρουπολη είχε καποιες ευκαιρίες, προηγήθηκε 2-0. Αρχικά στο 20΄με σουτ του Ζάντσιου από λαθος διώξιμο της άμυνας και στο 34΄με τον νεοαποκτηθέντα από τον Πανσερραικό Μπίλη που με ωραίο πλασαριστό πλασέ αμαρκαριστος εκτός περιοχής νίκησε τον Συνοδινό. Η ομάδα του Ουσταμπασίδη μετα τα γκολ πελαγοδρομούσε ώστοσο σε μια ωράια αντεπίθεση ο Πατσιώρας έδωσε στον Αμπραχαμιάν και αυτός στον Παύλο Ευθυμιαδη που με δυνατό ευθύβολο σουτ από τα πλάγια στο 44′ έκανε το 2-1 πηγαινοντας με ανεβασμένη ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Οντως η Αλεξανδρούπολη μπήκε δυνατά,της ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ στο 50′ του νεομεταγραφέντα Μαλτέζου σε πάσα του Ευθυμιάδη, αλλα στο 52΄ο Κώστα Πατσιώρας μετά από δυνατό πλάγιο άουτ ισοφαρισε σε 2-2 με το αριστερό σε σουτ φωτοβολίδα στο γαμα της εστίας του Στόικου. Η ψυχολογία είχε αλλάξει για τα καλά και ο Ευθυμιαδης δοκιμασε από μακριά λίγο αργότερα να κρεμασει τον Στόικο αλλα η μπαλα πέρασε μόλις αόυτ από το οριζόντιο δοκάρι, όπως και το σουτ του Αμπραχαμιάν ένα τρίλεπτο αργότερα.

Ωστόσο, η χρυσή αλλαγή του προπονητή της Καμήλας Δουλγέρη ο Γεράκης έκανε την δουλειά του, πετυχαίνοντας στο 74΄και στο 76΄ δυο γκολ που χάρισαν στην ομάδα της Καμήλας την πρώτη νίκη της στην κατηγορία. Το πρώτο από αδράνεια του Λίτσιου που δεν έδιωξε την μπαλα και το άλλο με καταπληκτικό διαγώνιο σουτ που δεν άφησε περιθώρια στον Συνοδινό.

Πλέον ο επόεμνος αγώνας της Ένωση Αλεξανδρούπολης κόντρα στην Δόξα Θεολόγου στο «Φώτης Κοσμάς» είναι πολύ σημαντικός με τους Εβρίτες να θέλουν οπωσδήποτε νίκη εαν δεν θέλουν να μείνουν πρόωρα εκτός στόχων.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ: Στόϊκος, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Ζάντσιος, Τσουλχάη, Μπίλης (84΄ Πολυχρονίδης), Μπονέρης (52΄ Γεράκης), Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου (70΄ Σαρέγκος), Αηδονίδης (57΄ Μούστα), Παπαδόπουλος

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συνοδινός, Δορουγιδένης, Λίτσιος, Γκουντενούδης, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Αμπραχαμιάν, Γκαβανόζης (46΄Συμεωνίδης), Μαλτέζος, Ευθυμιάδης, Μαρασλής (70΄ Μάζης)