Super League: Με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό οι Κ19 και Κ17 του ΑΟΞ

Εκτός Ξάνθης θα αγωνιστούν οι ομάδες Κ19 και Κ17 της Ξάνθης για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League.

Συγκεκριμένα, η Κ19 βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο ¨Γ. Καλαφάτης» στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού το Σάββατο το πρωί στις 11 την αντίστοιχη ομάδα των «πράσινων» που είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή προέρχονται από δύο ισοπαλίες με 1-1 με Λάρισα εκτός έδρας και Βόλο εντός, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 1η θέση έχοντας 4 νίκες και μία ισοπαλία, αυτή με τον Πανιώνιο την προηγούμενη αγωνιστική. Διαιτητές του αγώνα της 6ης αγωνιστικής θα είναι οι Χρυσάφης, Τζίκας και Ανδρέου της ΕΠΣ Αθηνών.

Η Κ17 θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει στο Emileon την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού για την 5η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος και θέλει νίκη ώστε να παραμείνει κοντά στην πρωτη δυάδα.. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 11 με την ξανθιώτικη ομάδα να είναι στην τέταρτη θέση με 6 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν 4 βαθμούς και είναι μία θέση πιο κάτω. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τσοπλάκος, Καλυβόπουλος και Τάκος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.