LIVE ο τελευταίος αγώνας της 5ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου: Ένωση Οινόης – Ορέστης Ορεστιάδας

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Ένωση Οινόης – Ορέστης Ορεστιάδας με τον οποίο ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να πληροφορηθείτε την εξέλιξη στο τελευταίο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Στο Γήπεδο Οινόης η τοπική Ένωση αντιμετωπίζει τον Ορέστη Ορεστιάδας. Διαιτητής είναι ο Κεφύλης με βοηθούς τους Φιλιππίδη και Χριστίδου.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα του Σαββάτου με ένα κλικ ΕΔΩ και τα αποτελέσματα της Κυριακής με την διαμορφωθείσα βαθμολογία με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 15:00 το απόγευμα και χρειάζεται να πατάτε ανανέωση ή F5 στο πληκτρολόγιό σας για να έχετε κάθε φορά την νεώτερη ενημέρωση εφόσον μας παρακολουθείτε από σταθερό υπολογιστή ή να κάνετε reload αν μας παρακολουθείτε από τάμπλετ ή κινητό.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ώρα Έναρξης 15:00)

Ένωση Οινόης – Ορέστης Ορεστιάδας 1-4 (15′ Μητίσης – 10′ πεν. Μπακογιάννης, 40′ «Τσιρίλο», 57′ πεν. Μπακογιάννης, 90′ Σιγρέκης)