Mόνο τρία ΤΑΑ πήραν άδεια! Ελλιπείς φάκελοι από Εθνικό και Παμβοχαϊκό, πρόβλημα και με ΟΦΗ!!!

Όπως ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μόνο τρία ΤΑΑ εξασφάλισαν άδεια στην συνεδρίαση της Πέμπτης για συμμετοχή στο νέο πορωτάθλημα της Volley League.

Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, την Κηφισιά και τον Φοίνικα Σύρου. Στο δελτίο Τύπου δεν υπάρχει αναφορά για τα επόμενα και εδώ αρχίζει το ρεπορτάζ, που επιβεβαιώνει απόλυτα τις πρωινές πληροφορίες που μετέφερε το ThrakiSportS.

Ο Ηρακλής δεν κατέθεσε καν φάκελο στην Επιτροπή, υλοποιώντας στο ακέραιο την ανακοίνωση της διοίκησης του να μην κατέβει στο νέο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ κατέθεσε φάκελο αλλά αυτός δεν έχει μέσα βασικά δικαιολογητικά σχετικά με τις υποθέσεις που είναι ανοικτές (τελεσίδικες αποφάσεις κτλ) ενώ εξακολουθεί να είναι η μόνη που δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες της προκήρυξης, ούτε και έχει αποδεκτεί την προκήρυξη.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ThrakiSportS κατέθεσε φάκελο παρά τις ελλείψεις και ελπίζει στη νομική του εκπρόσωπο, με τα παραθυράκια που αφήνει ο νόμος αλλά και την συστράτευση των τελευταίων ωρών, να καταφέρει να κάνει την έκπληξη. Ενδεχομένως να του δοθεί παράταση. Φάκελος κατατέθηκε και από τον Παμβοχαϊκό, παρόλο που οι πληροφορίες από τους διοικούντες του επιμένουν ότι η ομάδα δεν σκοπεύει να κατέβει στο πρωτάθλημα.

Επίσης εκκρεμότητες που αναμένεται να διευθετηθούν έχει και ο ΟΦΗ, καθώς όπως έγινε γνωστό, ακόμα δεν έχει κλείσει το τυπικό της δημιουργίας του νέου ΤΑΑ. Με δυο λόγια, το θρίλερ συνεχίζεται…