ΕΠΣ Έβρου: Τέλος ο Τσομπάνης από την Μάκρη! Αυγερίδης και Βάβαλος οι αντικαταστάτες

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του ΑΟ Μάκρης ο προπονητής Γιάννης Τσομπάνης και στην θέση του προσωρινά θα καθίσουν οι Γιώργος Αυγερίδης και ο Δημητρης Βάβαλος.

Ο Τσομπανης έχει ακόμα καθίσει στον πάγκο των ακαδημιών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και i-soccer, ενώ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στηνΓερμανία σε Fc Lauffen, Vfr Heilbronn και στον ¨Εβρο σε Άρδα Καστανιών, Αετό Λεπτής, Καππαδοκία, Δορισκο, Νίκη Απαλού και Άλεξ.

H ανακοίνωση του ΑΟ Μάκρης: Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία στην ομάδα της Μάκρης. Διακόπηκε η συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Τσομπάνη και αναλαμβάνουν προσωρινά να οδηγήσουν την ομάδα ο Γιώργος Αυγερίδης και ο Δημητρης Βάβαλος.

Να ευχαριστήσουμε τον πρώην προπονητή μας Γιάννη Τσομπάνη για την μέχρι τώρα συνεργασία και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα, δυστυχώς παρά τις προσπάθειες και από τις δυο πλευρές δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε την συνεργασία με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ο προπονητης σε παραίτηση η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδος της Μάκρης .