Στην Αλεξανδρούπολη η ΕΟΠΕ για την ημέρα του Σχολικού Αθλητισμού

Στο πλαίσιο της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού επισκέφθηκε σχολεία η ΕΟΠΕ μέσω του Ιωακείμα Δημητριάδη.

Η σχετική αναφορά του κ. Δημητριάδη στα social media:

Ο Συντονιστής Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Θράκης-Αν.Μακεδονίας,Δημητριάδης Ιωακείμ, την Παρασκευή 27/9/2019 επισκέφθηκε 2 Δημοτικά Σχολεία (το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, και το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης}. με την ευκαιρία της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού,   στη διάρκεια της ετήσιας γιορτής που είναι αφιερωμένη στον Αθλητισμό.ση του αθλήματος του Βόλεϊ, με προβολές για την ιστορία του και τα τεχνικά του στοιχεία ακολούθησαν απαντήσεις σε ερωτήσεις και απορίες που εξέφρασαν οι μικρές μαθήτριες και οι μαθητές.


Μετά την παρουσίαση του αθλήματος του Βόλεϊ, με προβολές για την ιστορία του και τα τεχνικά του στοιχεία ακολούθησαν απαντήσεις σε ερωτήσεις και απορίες που εξέφρασαν οι μικρές μαθήτριες και οι μαθητές.


Ακολούθησε το πρακτικό μέρος με ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδια σε μικρό γήπεδο ενώ τέλος όλα τα παιδιά φώναξαν δυνατά Ελλάς!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων για το ενδιαφέρον και την προσοχή που επέδειξαν καθώς και στους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα τους εκπ/κούς Φυσικής Αγωγής για την ευγενική πρόσκληση και τη θερμή φιλοξενία!!