Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα παιχνίδια της Τρίτης

Επιστρέφεμε τους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής το Τσάμπιονς Λιγκ με την αποψινή δοκιμασία του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα να ξεχωρίζει από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος.

Διεξάγονται όμως άλλα επτά παιχνίδια που έχουν επίσης ενδιαφέρον, ειδικά για όσους αναγνώστες και φίλους του ThrakiSportS μετέχουν στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και περιμένει και νέες συμμετοχές.

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις των Θρακιωτών όπως εκφράζονται από τις μέχρι στιγμής τοποθετήσεις τους για τα αποψινά παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και όπως κάθε φορά, το βράδυ θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τη νέα βαθμολογία και στους ομίλους που διεξάγονται απόψε και φυσικά στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game.

Ρεαλ Μαδρίτης – Κλαμπ Μπριζ: Για το πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, καθώς διεξάγεται στις 7.55, το 96% βλέπει νικη των Ισπανών, το 2% ισοπαλία και το υπόλοιπο 2% επικράτηση των Βέλγων.

Αταλάντα – Σαχτάρ: Στο άλλο παιχνίδι που διεξάγεται νωρίς στο Σαν Σίρο του Μιλάνου, το 46% βλεπει νίκη των Ιταλών, το 32% ισοπαλία και το 26% επικράτηση των Ουκρανών.

Γαλατασαράι – Παρί Σεν Ζερμέν: Μεγάλο φαβορί για το ματς της Κωνσταντινούπολης η γαλλική ομάδα. Το 93% βλέπει νίκη της, μόιλις 5% ισοπαλία και μόλις 2% νίκη των Τούρκων.

Τότεναμ – Μπάγερν Μονάχου: Αποτέλεσμα που θα βάλει φωτιά στον όμιλο του Ολυμπιακού βλέπουν οι συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Predictor. Το 18% βλέπει νικη των Αγγλων, το 29% ισοπαλία και το 53% νίκη της γερμανικής ομάδας.

Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου – Ολυμπιακός Πειραιώς: Φαβορί η ελληνική ομάδα για τους πιο πολλούς παίκτες. Το 41% βλέπει νίκη των ερυθρολεύκων του Πειραιά, το 32% ισοπαλία και το 27% νίκη της σερβικής ομάδας.

Μάντσεστερ Σίτι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Απόλυτο φαβορί η αγγλική ομάδα καθώς σε νίκη της ποντάρει το 97%. Μόλις στο 2% η ισοπαλία και στο 1% η νίκη της κροατικής ομάδας.

Γιουβέντους – Μπάγερν Λεβερκούζεν: Απόλυτο φαβορί και εδώ οι γηπεδούχοι με τους Ιταλούς να εκτιμάται από το 94% ότι θα κερδίσουν έναντι 5% που βλεπει ισοπαλία και 1% νίκη της γερμανικής ομάδας.

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ενα από τα λίγα ματς της βραδιάς που έχουν για φαβορί τη φιλοξενούμενη ομάδα. Το 68% βλέπει νίκη των Ισπανών, το 18% ισοπαλία και το 14% νίκη της ρωσικής ομάδας.