Συγκινήθηκε και συγκίνησε ο Κώστας Φλίσκας στη βράβευσή του από τον ΑΟΞ…

Το απόγευμα της Κυριακής, ο ΑΟΞ στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Βόλο, επέλεξε να βραβεύσει την σημαία της ομάδας, την τελευταία δεκαετία για την προσφορά του στο σύλλογο.

Έτσι λίγο μετά τη λήξη του ημιχρόνου και την απόσυρση των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια, ο πρόεδρος του συλλόγου, αντιπροσωπεία των XanthiFans, ο επίτιμος πρόεδρος των παλαιμάχων, αλλά και οι νυν αρχηγοί της ομάδας βράβευσαν τον «δικό» τους, την ψυχάρα, Κώστα Φλίσκα στο «αντίο» του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αμέσως μετά την βράβευση ο πρόεδρος της ομάδας Άρης Πιαλόγλου είπε λίγα λόγια, και συγκεκριμένα: «Για ανθρώπους σαν τον Κώστα Φλίσκα, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το έδειξε στους αγωνιστικούς χώρους και έξω από αυτούς, και πιστεύουμε η υποδοχή και το χειροκρότημα που θα ακολουθήσει είναι η καλύτερη επιβράβευση. Σαν ένδειξη τιμής του παραδίδουμε το κλειδί του γηπέδου, γιατί όλα αυτά τα χρόνια, αυτούς τους αγωνιστικούς χώρους με επιστέγασμα την περσινή χρονιά, έδειξε ποιος είναι ο Κώστας Φλίσκας».

Ακολούθησε η βράβευση του και από τους παλαιμάχους του συλλόγου με τον επίτιμο πρόεδρό τους, Χριστόφορο Διαμαντή, να του δίνει μια ανθοδέσμη και να τον αγκαλιάζει θερμά, αλλά και οι XanthiFans με αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από τους Ηλία Καραπαπάζογλου και Λευτέρη Κασαπίδη και δύο μικρούς φιλάθλους του ΑΟΞ.

Στο τέλος οι φετινοί αρχηγοί της ομάδας, ο Δήμος Μπαξεβανίδης κι ο Χρήστος Λισγάρας, του παρέδωσαν το περιβραχιώνιο του αρχηγού στον πρώην αρχηγό της ομάδας και τον αγκάλιασαν αμφότεροι θερμά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο, βραβευόμενος, Κώστας Φλίσκας και φανερά συγκινημένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, είπε τα εξής: «Μετά από 14 χρόνια εδώ θέλω να πω, πως ήταν τιμή μου αγωνίστηκα με την ομάδα αυτή και φόρεσα τη φανέλα της Ξάνθης. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από την πλευρά μου. Να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Πανόπουλο, τον ιδιοκτήτη της ομάδας που όταν χρειάστηκε ήταν πάντα εκεί, το τεχνικό διευθυντή και τον γενικό διευθυντή της ομάδας, τους γιατρούς μας, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τους μασέρ, τους ανθρώπους που δουλεύουν στα γραφεία, τους φιλάθλους που σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά μας στις καλές και στις κακές στιγμές της ομάδας. Μα πάνω απ’όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικοηγένειά μου, που ήταν πάντα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, θα σας έχω για πάντα μέσα στη καρδιά μου και θα μου λείψετε ειλικρινά! Εύχομαι στην ομάδα που αγαπάμε όλοι να έχει πάντα επιτυχίες και σε εσάς προσωπικά υγεία κι ευτυχία. Σας έχω πάντα μες την καρδιά μου, ευχαριστώ»!

Δείτε παρακάτω και το βίντεο από την βράβευση: