LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – ΝΠΣ Βόλος 3-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Super League, του ΑΟΞ με αντίπαλο τον Βόλου στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Καλησπέρα σας! Από αυτή την ανάρτηση και για το επόμενο τρίωρο περίπου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον ΝΠΣ Βόλο.

Ώρα 16:10 Πάρα πολύ καλός ο καιρός στο Ξάνθη Αρένα, ιδανικός για ποδόσφαιρο.

Ώρα 16:16 Τη προθέρμανση τους βγαίνουν να κάνουν σιγά – σιγά οι παίκτες των δύο ομάδων.

Ώρα 16:21 Πάμε να δούμε και τις συνθέσεις των ομάδων για την σημερινή αναμέτρηση.

Ώρα 16:24 Για την Ξάνθη ξεκινούν οι: Αμπάντ, Ντίρεσταμ, Σόσα, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Μουλέν, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Ρενέλα.

Ώρα 16:27 Για τον Βόλο ξεκινούν οι: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Τόρες, Μυστακίδης, Γέντρισεκ.

Ώρα 16:30 Στον πάγκο ο Κίκο Ραμίρεθ έχει τους: Μπέντο, Τζουρίτσκοβιτς, Τερκί, Μπαριέντος, Φοσέ, Ντε Λούκας, Φασίδης.

Ωρα 16:34 Από την άλλη για το Βόλο στον πάγκο βρίσκονται οι: Μελισάς, Τσαούσης, Διαμαντής, Μαξ, Ατιάτ, Ηλιόπουλος, Μαντζής.

Ώρα 16:40 Περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης αντιπροσωπεία των XanthiFans έδωσε μια ανθοδέσμη στον πρώην στράικερ του ΑΟΞ και νυν αντίπαλο με τη φανέλα του Βόλου, Έρικ Γέντρισεκ.

Ώρα 16:44 Θυμίζουμε ότι σήμερα αναμέται να βραβευθεί και ο αρχηγός του ΑΟΞ, Κώστας Φλίσκας για τη πολυετή προσφορά του στην ομάδα.

Ώρα 16:48 Αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο σήμερα, βοηθάει ίσως και ο πολύ καλός καιρός.

Ώρα 16:51 Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ο Θανάσης Τζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας, με πρώτο βοηθό την Χρυσούλα Κουρομπίλα από την Δυτική Αττική και δεύτερο τον Μιχάλη Δημόπουλο επίσης από τον σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής. Τέταρτος διαιτητής ο Στάθης Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Διαιτητής VAR ο Αθανάσιος Σέζος από την ΕΠΣ Κιλκίς και AVAR ο Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Ώρα 16:54 Αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια εδώ και λίγη ώρα οι παίκτες των ομάδων για να ετοιμαστούν.

Ώρα 16:57 Τώρα η επίσημη είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και οι καθιερωμένες χειραψίες.

Ώρα 16:59 Όλα έτοιμα για τη σέντρα της αναμέτρησης, στη σέντρα οι παίκτες της Ξάνθης!

1′ Ξεκίνησε το παιχνίδι στο Ξάνθη Αρένα!

2′ Πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση για τον Βόλο. Ο Αμπάντ βγήκε για να προλάβει τον Γπέντρισεκ διώχνοντας με το κεφάλι, στην επιστροφή γλίστρησε, ο Μυστακίδης τον είδε και προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά η μπάλα έφυγε ευτυχώς άουτ.

5′ Απαντά η Ξάνθη με τεράστια ευκαιρία! Σέντρα από δεξιά ο Στάρτζεον, κακή έξοδος του Γκαραβέλη, κεφαλιά του Ντε Αμορίμ που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι σε πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα σκάει και φεύγει για λίγο άουτ!

11′ Νέα ευκαιρία για τη Ξάνθη! Αυτή τη φορά σέντρα του Αμορίμ, κεφαλιά του Στάρτζεον που μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

13′ Κόρνερ που εκτελέστηκε για τους φιλοξενούμενους, μέσα σε «αναμπουμπούλα» ο Μυστακίδης κάνει τη πρόβολη, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

17′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση, για τον Χουάν Μουνίθ του Βόλου.

20′ Καλή φάση για τον Βόλο, σέντρα από δεξιά του Φεράρι, απευθείας γυριστό σουτ τοτ Δημόπουλου που είχε προωθηθεί, άουτ η μπάλα.

25′ Συμπληρώθηκε πάνω από το μισό του πρώτου μέρους πλέον, με το παιχνίδι να είναι αρκετά μοιρασμένο έως τώρα.

27′ Καλή ευκαιρία για τον Βόλο, σέντρα από δεξιά, προβολή του Τόρες, ευτυχώς η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

28′ Σουτ του Ρενέλα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε κι έφυγε επίσης κόρνερ.

29′ Το κόρνερ εκτέλεσε ο Στάρτζεον, η μπάλα έφτασε στον Ντίρεσταμ που έκανε το σουτ, αλλά έπεσε και μπλόκαρε ο Σάκης Γκαραβέλης.

33′ Νέα καλή ευκαιρία για την Ξάνθη με τους συνήθεις υπόπτους σήμερα. Σέντρα του Στάρτζεον από δεξιά κεφαλιά του Ντε Αμορίμ, άουτ η μπάλα.

37′ Σέντρα από κόρνερ του Εντουάρντο, κεφαλιά του Στάρτζεον για λίγο άουτ.

39′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΑΟΞ!!! Πολύ ωραία ενέργεια του Εντουάρντο από τον άξονα, πάτησε περιοχή, έκανε και του σουτ και νίκησε τον Γκαραβέλη για να ανοίξει το σκορ! ΑΟ Ξάνθη – ΝΠΣ Βόλος 1-0!

45′ Ένα λεπτό καθυστερήσεις έδειξε ο τέταρτος.

Ώρα 17:47 Τέλος του πρώτου μέρους στα Πηγάδια, με τον ΑΟΞ σε θέση οδηγού. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΟ Ξάνθη – ΝΠΣ Βολος 1-0!

Ώρα 17:55 Με έντονα φορτισμένο κλίμα, πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή η βράβευση του Κώστα Φλίσκα που καταχειροκροτείται από τους φιλάθλους.

Ώρα 18:01 Όλα έτοιμα για την έναρξη του δεύτερου μέρους!

46′ Ξεκίνησε το παιχνίδι πάλι!

56′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΑΟΞ!!! Ο Σόουζα γυρνάει στον αμαρκάριστο Ντε Αμορίμ ο οποίος από θέση μέσα αριστερά νικάει τον Γκαραβέλη με συρτό σουτ. ΑΟ Ξάνθη – ΝΠΣ Βόλος 2-0!

61′ Αλλαγη ο Βόλος. Ο Μάντζης στη θέση του Μπαλογιάννη.

67′ Πρώτη αλλαγή και για την Ξάνθη, ο Τερκί παίρνει τη θέση του Εντουάρντο.

68′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Βόλο. Ο Μαξ μπαίνει στη θέση του Τσοκάνη.

70′ Σουτ του Ρενέλα μπλοκάρει ο Γκαραβέλης.

71′ Κίτρινη κάρτα στον Φερράρι για σκληρό μαρκάρισμα στον Στάρτζεον.

76′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Φοσέ στη θέση του Ρενέλα.

82′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΑΟΞ. Στη θέση του Γουίλιαμ Ντε Αμοριμ, ο Ζαν Μπαριέντος.

89′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΑΟΞ!!! Μετά από ωραία κάθετη μπαλιά ο Φοσέ σημαδεύει αρχικά το κάθετο αριστερό δοκάρι, ωστόσο στη συνέχεια σκοράρει σε άδεια εστία. ΑΟ Ξάνθη – ΝΠΣ Βόλος 3-0!

90′ Γκολ ο Βολος! Ο Ατιγιάτ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Φερράρι πιάνει απίθανο σουτ και σκοραρει παρά την προσπάθεια του Αμπάντ.  ΑΟ Ξάνθη – ΝΠΣ Βόλος 3-1!

90+3′ Λήξη αγώνα. Νεα νίκη η Ξάνθη που εστω προσωρινά ανεβαίνει δεύτερη. Τελικό αποτέλεσμα ΑΟ Ξάνθη – ΝΠΣ Βόλος 3-1