Με το μυαλό στην «φουρτούνα» που έρχεται η απάντηση του Εθνικού σε «παπαγάλους» δημοσιογράφους, ασεβείς παίκτες και … Άνθεια!

Την απάντησή της στην άναρτηση της FC Αλεξανδρούπολης και πιθανώς στο άρθρο του ThrakiSportS για πιθανή αποχώρηση από το ποδόσφαιρο του 19χρονου ποδοσφαιριστή της Περικλή Καρακασίδη που βρίσκεται σε διαμάχη έδωσε η σελίδα φίλων ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η σελίδα αυτή αν και δεν είναι η επίσημη της μεγαλύτερης ομάδας του Έβρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μιλά σαν να είναι η διοίκηση του συλλόγου αναφέροντας αρκετά. Μιλά για «παπαγαλάκια», δήθεν δημοσιογραφους, αρπαγές 8 ποδοσφαιριστών αν και αυτοί ήταν ελέυθεροι, νεοσύστατες ομάδες που δεν έχουν ακόμα όνομα (ανεπίσημα την φωνάζουν ακόμα Άνθεια), παίκτες ασεβείς (Καρακασίδης), έχοντας όπως αναφερουν το μυαλό στο ντερμπι της Β’ ΕΠΣ Έβρου της 2ης ομάδας τους της Αγνάντιας με την Φουρτούνα ομάδα που τους απέκλεισε για το κύπελλο.

Δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές μόνο μπροστά δεν πάνε το ποδόσφαιρο της Θράκης και του Έβρου, από τους μεν και δε, με τις ομάδες μας να πέφτουν συνεχώς σε ένα βαρέλι δίχως πάτο με τον ΑΟ Ξάνθης να αποτελεί την μομαδική όαση. Μακάρι να βρεθεί σύντομα λύση στο θέμα Καρακασίδη αλλα και στα προβλήματα των ομάδων μας, αν στην pαρούσα φάση αυτό φαντάζει ουτοπικό, όπως και τα ποσά που πέφτουν στο τραπέζι για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Η ανάρτηση της σελίδας φίλων ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης: Η νεοσύστατη ομάδα έδωσε γραμμή στα παπαγαλάκια (που το παίζουν δημοσιογράφοι) να γράφουν περί αδιαλλαξίας του Εθνικού σχετικά με το θέμα της αρπαγής όποιου ποδοσφαιριστή γουστάρουν,όποτε γουστάρουν επειδή τους έκατσε ουρανοκατέβατη η Γ εθνική.
Προφανώς δεν τους φτάνουν οι 8 μεταγραφές που έγιναν από τον Εθνικό προς την ομάδα τους (δεν ξέρουμε και πώς είναι το όνομά της τελικά..) αλλά θέλουν σχεδόν όλη την ομάδα μας να μετακινηθεί εκεί και μάλιστα με τρόπους αναχρονιστικούς…
Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος έχει δεχτεί απίστευτη πίεση για να μετακινηθεί στην νεοσύστατη ομάδα,οφείλει να σέβεται τον σύλλογό του και τους κανόνες του.
Ο Εθνικός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της περιοχής και αυτό δεν αλλάζει με περιστασιακές νεοσύστατες παρουσίες σε εθνικές κατηγορίες…

Τα αυγά θα σπάσουν και σε όποιον αρέσει!

Επειδή έχουμε όμως πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε, αύριο η Β ομάδα ξεκινάει τους αγώνες για την Β ΕΠΣ Έβρου στο γήπεδο της Αγνάντιας με αντίπαλο την Φουρτούνα,θα είμαστε όλοι εκεί!