Ιστορική πρώτη με τον κόσμο της η Αλεξανδρούπολη! Με «Κόμε» και Τσορτανίδη αλλά χωρίς «Πέρι» η αποστολή

Εντός εδρας πρεμιέρα για την πρωτάρα Ένωση Αλεξανδρούπολης που για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της πόλης θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.

Αντίπαλος ο Κεραυνός Πέρνης Καβάλας, που στην πρεμιέρα έφερε 1-1 με το Αβατο. Η διοίκηση της Εβρίτικης ομάδας -που έδειξε καλά δείγματα στην ήττα με 2-1 από τον Αετό Ορφανού- περιμένει αρκετό κόσμο και για τον λόγο αυτό όρισε μόλις στα 5 ευρώ την γενική είσοδο του αγώνα.

Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης: Γενική είσοδο 5€ όρισε η διοίκηση του συλλόγου για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας. Περιμένουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης να στηρίξει με την παρουσία του την προσπάθεια μας.

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Ουσταμπασίδης που ακόμα περιμένει να έρθουν κάποιοι παίκτες, πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, επιλέγοντας πριν τον αγώνα την τελική 18αδα. Σε αυτή συμμετέχει ο Κομεσίδης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και ο νεοφερμένος μπακ από τον Πανθρακικό Τσορτανίδης, ενώ και πάλι εκτός είναι ο Περικλής Καρακασίδης, αφού η διαμάχη με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης καλά κρατεί.

Αναλυτικά στην αποστολή μετέχουν οι εξής: Μπινόπουλος, Συνοδινός (τερματοφύλακες), Τσορτανίδης, Αμπραχαμιάν, Γεωργαντζόπουλος, Γκουντενούδης, Δορουγιδένης, Ευαγγελίδης, Κομεσίδης, Λίτσιος (αμυντικοι), Γκαβανόζης, Ευθυμιάδης, Εφραιμίδης, Κ. Πατσιώρας, Α. Πατσιώρας, Λαζίδης, Παπαδάκης (μεσοι), Μαρασλής, Μάζης, Παπαοικονόμου, Σιμτζάκης και Τσακανίκας (επιθετικοί).