Basket League: Σκληρός ο Γουλιέλμος! Δεν τα παρατά για τον Βαλάντη Κουρτίδη ο Άρης

Ο μεγαλομέτοχος του Άρη Δημήτρης Γουλιέλμος μίλησε στο YellowRadio92,8 για την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών, το νέο πρωτάθλημα της Basket League, που φέρει τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, ενω εκ των άλλων μίλησε και για τον … Βαλάντη Κουρτίδη.

O διεθνής Ξανθιώτης φόργουορντ Βαλάντης Κουρτίδης είχε κάποια θέματα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναζήτησε εκτός Άρη το μέλλον του, ερχόμενος σε συμφωνία με το Περιστέρι, με το οποίο θα μπορέσει να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο μόλις γίνει 18 ετών, δηλαδή στις 17/11. Πιθανότατα θα δοθεί δανεικός στην Δάφνη Δαφνίου στην Α2 κατηγορία, ωστόσο ανληκει ακόμα στον Άρη.

Με τον Άρη στην τριετία που βρισκόταν στην ομάδα κατέκτησε 2 εφηβικά πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης και δυο φορές ήταν καλύτερη πεντάδα του πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων, ενω είναι διεθνης σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής με συμμετοχές σε Πανευρωπαικά. Στον Άρη με την ανδρική ομάδα αγωνιστηκε μόνο στο FIBA Europe Cup εναντίον της Λέφσκι

Ο μεγαλομέτοχος του Άρη σε ερώτηση για το θέμα Κουρτίδη απαντησε: Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση αλλά δεν θα μείνουμε με δεμένα τα χέρια. Οποιος είναι στον Άρη και σηκώνεται και φεύγει, η μοίρα θα τον τιμωρήσει. Αν είναι στον μπασκετικό Άρη και θέλει να φύγει, δεν ξέρει τι του γίνεται.