Super League: Με Βόλο και Άρη αγωνίζονται οι Κ19 και Κ17 του ΑΟΞ

Συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο η δραστηριοτητα για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ19 και Κ17 της Super League με την Ξάνθη να αγωνίζεται στα Πηγάδια.

Η Κ19 αγωνίζεται την Κυριακή στις 14:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων, κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Βόλου. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή που επιστρέφουν στην έδρα τους μετά την ισοπαλία στη Λάρισα, έχουν 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Βόλος έχει ένα βαθμό, αυτόν από την 2η αγωνιστική μετά την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με τον Άρη. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ανεστίδης, Χρυσέλης, Σπάρταλης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ17 αγωνίζεται το Σάββατο στις 13:30 στο επίσης αθλητικό κέντρο Πηγαδίων όπου θυποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Άρη. Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη έχει 6 βαθμούς στον πίνακα κατάταξης μετά τις δύο εκτός έδρας επιτυχίες σε Βόλο και Λάρισα, ενώ ενδιάμεσα υπήρξε η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης έχει 7 βαθμούς μετά τις εντός έδρας επιτυχίες του με Παναιτωλικό και Λαμία και την ισοπαλία στα Γιάννινα. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χορόζογλου, Χασιώτης, Ραβικάλης της ΕΠΣ Δράμας.