ΕΠΣ Θράκης: Παρουσιάστηκαν οι προπονητές των Μεικτών Κουτρουλός και Σπυριάδης

Παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης οι προπονητές των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Βαγγέλης Κουτρουλός και Ανέστης Σπυριάδης. Οι δύο προπονητές επιλέχθηκαν με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου της Ροδόπης με τον Μάνο Γαβριηλίδη, πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης να τονίζει την σημασία που έχει για αυτόν η βελτίωση των συνθηκών και τών ακαδημιών της περιοχής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης επισήμανε πως ήρθε η ώρα να γίνει μια νέα αρχή για την στελέχωση των προεθνικών ομάδων επιλέγοντας δύο πολύ ικανούς προπονητές που ασχολούνται με τις μικρές ηλικίες με την ευχή να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ο αριθμός των μικρών ποδοσφαιριστών στην Ροδόπη. Ο Βαγγέλης Κουτρουλός τόνισε πως ο αριθμός των ακαδημιών της Ροδόπης είναι μικρός με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αρκετές επιλογές ενώ επισήμανε πως οι αυξημένες υποχρεώσεις των παιδιών αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων. Τέλος ο Ανέστης Σπυριάδης αφού ευχαρίστησε την διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του επισήμανε πως οφείλουν όλοι να δουλέψουν συλλογικά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις αναπτυξιακές ηλικίες. «Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά και να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας ώστε να υπάρχει πρόοδος στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης» υπογράμμισε ο νεαρός τεχνικός προσθέτοντας πως ο ρόλος τους είναι παιδαγωγικός. Και οι δύο προπονητές υποσχέθηκαν πως θα δουλέψουν σκληρά για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η παρουσίαση ο κ. Γαβριηλίδης επισήμανε πως για πρώτη φορά θα υπάρχει πλάνο και παρακολούθηση από τους προπονητές των μικρών εθνικών ομάδων.