Basket League: Θα κάνει το όνειρο πραγματικότητα ο Εβρίτης Κουντουράς! Επέστρεψε μετά από ένα … μήνα στον Ιωνικό

Μετά από ένα σχεδόν μήνα στον Ιωνικό Νίκαιας επέστρεψε ο Σουφλιώτης στην καταγωγή Γιώργος Κουντουράς που φέτος θα αγωνιστεί για πρωτη φορά στην Basket League κανοντας ίσως ντεμπούτο κόντρα στο Λαυριο του Δημήτρη Ερμείδη.

Ο 29χρονος (1.95) γκαρντ ήταν μια από τις σταθερές επιλογές του Βαγγέλη Τσάπα την τελευταία δεκαετία, του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Νίκαιας. Κατέκτησε δυο ανόδους με την ομάδα του Ιωνικού και προ μηνός συμφώνησε όπως και ο Πετροδημόπουλος με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. 

Ο Κουντουράς νωρίτερα ως ένα από τα παλιότερα μέλη του Φάρου Κερατσινίου γεύτηκε όλες τις ανόδους της ομάδας του, από το τοπικό και την ΕΣΚΑΝΑ μέχρι και την άνοδο στην Α1 την προπερσινή περίοδο, ενώ πέρα των ανόδων, ήταν και φιναλίστ κυπέλλου Ελλάδος με τον Φάρο, την περίοδο 2015-16 και κυπελλούχος ΕΣΚΑΝΑ το 2010, 2013 και 2015.

Ο Κουντουράς ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και συνέχισε σε Έσπερο, Πορφύρα και για 7 χρόνια στον Φάρο Κερατσινιου πριν τον Ιωνικό.

Ο μεγαλομέτοχος του Ιωνικού Βαγγέλη Τσάπα που έιχε τον Κουντουρά σε Κερατσίνι και Ιωνικού ανέφερε: «Ούτε ένα μήνα δεν αντέξατε μακριά μου».