Λύση με παρέμβαση του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου στο γηπεδικό πρόβλημα της Δόξας Δράμας

Τέλος καλό, όλα καλά για τη Δόξα Δράμας. Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, υπεγράφη η άδεια λειτουργίας για το γήπεδο των «μαυραετών» χάρη στην πολύτιμη συμβολή του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

Ο πρόεδρος της Δόξας Βασίλης Γκαβαλιάς ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη συνεργασία στην επίλυση του προβλήματος που είχε προκύψει, σημειώνοντας ότι η άδεια έχει υπογραφεί μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2020.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Αίσιο τέλος υπήρξε στο ζήτημα της αδειοδότησης του γηπέδου της Δόξας Δράμας.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Γκαβαλιάς δηλώνει σχετικά:

“Πολλές φορές δεν χρειάζονται λόγια, μόνο πράξεις. Ο Ερασιτέχνης και προσωπικά εγώ, μαζί με τους συνεργάτες μου Δημήτρη Δεβρίκη-Δήμο Παγωνά, που χειριστήκαμε μαζί το ζήτημα, ευχαριστούμε εκ βαθέων τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δράμας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο για τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειες τους και την χορήγηση άδειας λειτουργίας του γηπέδου και γενικότερα της αθλητικής εγκατάστασης της Δόξας Δράμας.

Ιδιαίτερη αξία για εμάς όμως έχουν οι ευχές τους για καλούς αγώνες και καλή πορεία στο πρωτάθλημα της SL2.

Η άδεια λειτουργίας υπεγράφη ως τις 31/8/2020, σύμφωνα με την ισχύουσα υπουργική απόφαση του Υφυπουργού, κ. Αυγενάκη, όπως ισχύει σε όλα τα γήπεδα της Επικράτειας”».