Οι επιδόσεις στο Run Greece του νέου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και του βουλευτή Έβρου Τάσου Δημοσχάκη

Στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης πέρα από πολλές αθλητικές είχαμε και πολιτικές παρουσίες (όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία από το Thea Magazine).

Ο νέος δήμαρχος της πόλης Γιάννης Ζαμπούκης έβγαλε τα κοστούμια και τα πουκάμισα, φόρεσε t-shirt και σορτσάκι και έτρεξε στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Τερμάτισε μάλιστα σε χρόνο 35 λεπτών και 44 δευτερολέπτων, επίδοση που τον κατέταξε 582ο στο σύνολο, 442ο μεταξύ των ανδρών συμμετεχόντων και 47ο στην ηλικιακή του κατηγορία για άνδρες μεταξύ 45 και 49 ετών.

Το «παρών» στη διοργάνωση έδωσαν και άλλα στελέχη της νέας δημοτικής αρχής, καθώς πέραν από τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη έτρεξαν μαζί του μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Αραμπατζής, αλλά και οι Βασίλης Δέλκος, Πέτρος Κυριακίδης και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι (φωτογραφία δεξιά από τα social media ενώ στην κεντρική εικόνα επάνω βλέπετε στο κέντρο τον Γ. Ζαμπούκη δίπλα από τον Κώστα Γκατσιούδη αριστερά και τον Αναστάσιο Δημοσχάκη δεξιά).

Στον αγώνα έλαβε μέρος και ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, που επίσης συμμετείχε στα πέντε χιλιόμετρα και κατάφερε να φτάσει στην γραμμή του τερματισμού περίπιυ δυο λεπτά μετά τον Ζαμπούκη. Συγκεκριμένα τερμάτισε σε χρόνο 37 λεπτών και 51 δευτερολέπτων, επίδοση που τον κατέταξε 671ο στο συνολο, 494ο μεταξύ των ανδρών και 19ο στην ηλικιακή του κατηγορία άνω των 60 ετών.