Λουκέτο στο δημοφιλές εστιατόριο του πρώην προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Την απόφαση να βάλει λουκέτο στο εστιατόριο που διατηρούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια έλαβε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ένας από τους διαχρονικούς χρηματοδότες της ομάδας Γιώργος Γεωργιάδης.

Ήδη έχει δημοσιοποιήσει αγγελία πώλησης της επιχείρησης που διατηρούσε στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης και μάλιστα αναφέρει ότι αυτό γίνεται «σε τιμή ευκαιρίας», «με εξασφαλισμένη πελατεία» και «με πλήρη εξοπλισμό (μηχανήματα, τραπεζοκαθίσματα, σερβίτσια κτλπ)».

Ο ίδιος ο Γιώργος Γεωργιάδης, που τυγχάνει και ιδιοκτήτης μιας από τις πιο ενεργές και επιτυχημένες κατασκευαστικές εταιρείες στην περιοχή της Θράκης, σε μήνυμά του στο διαδίκτυο ανέφερε απευθυνόμενος προς τους άλλους επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης:

Αγαπητοί συνάδελφοι. Θέλω να σας ανακοινώσω ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του καταστήματος μου. (Φούντα). Μετά από 4 χρόνια στον κλάδο της εστίασης, θα ήθελα να σας πω ότι είστε όλοι πραγματικά αξιεπαινοι μιας και κάνετε το δυσκολότερο επάγγελμα στην Ελλάδα… Σας ευχαριστώ για την ανοχή και την συναδελφικοτητα που μου δείξατε αυτά τα 4 χρόνια και εύχομαι σε όλους σας Δύναμη και Υγεία. Εγώ επιστρέφω στον κλάδο των Μηχανικών και των κατασκευαστων ιδιωτικών έργων και θα σας επισκέπτομαι πια ως πελάτης… Καλή συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης ανέλαβε πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης το 2016, υποστηρίζοντας ότι είχε ένα τριετές πλάνο για την σωτηρία της ομάδας από τα χρέη που την βάραιναν. Έναν χρόνο μετά αναγκάστηκε να αποχωρήσει (και θα ήταν χρήσιμο και ενδιαφέρον στην παρούσα συγκυρία κάποια στιγμή να εξηγήσει τους λόγους).

Ακόμα και πριν την διοικητική ενασχόλισή του με την ομάδα, αποτελούσε έναν εκ των βασικών χρηματοδοτών της ομάδας με την διαφήμιση της εταιρείας του να έχει πάντα κεντρική θέση στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Ο ίδιος όμως έφυγε από το προσκήνιο της ομάδας, τα τρία χρόνια πέρασαν, η εξυγίανση δεν ήρθε ποτέ και το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει πλέον το χείλος της απόλυτης καταστροφής…