ΙΧ στην Ξάνθη καρφώθηκε σε σπίτι! (+photo)

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα μεταξύ των μεταναστών ή των περιοίκων.

Μόνο από τύχη δεν υπήρξαν θύματα στη διάρκεια καταδίωξης «τρελού» ΙΧ με μετανάστες στην Ξάνθη, το βράδυ της Κυριακής. Η μαύρη Μερσεντές εισήλθε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην πόλη της Ξάνθης, βγήκε από το δρόμο και σφηνώθηκε ανάμεσα στον εξωτερικό τοίχο και στην περίφραξη οικοδομής, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από τους 12 επιβαίνοντες. Οι εικόνες που τραβήχτηκαν από περίοικους είναι ενδεικτικές για τον κίνδυνο που διέτρεξαν τόσο οι μετανάστες, όσο και κάτοικοι της περιοχής, καθώς το ατύχημα συνέβη μέσα στο αστικό ιστό, στην είσοδο της θρακικής πόλης.

7.jpg

Η περιπετειώδης καταδίωξη, που μοιάζει βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία, ξεκίνησε στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, στο ύψος του Κοπτερού όπου συνοριοφύλακες έκαναν σήμα για έλεγχο σε ύποπτο ΙΧ, αλλά ο οδηγός του δεν σταμάτησε. Στη διάρκεια του κυνηγητού το αυτοκίνητο των διακινητών ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα και εισήλθε σαν χάρος στην πόλη της Ξάνθης. Ο Πακιστανός οδηγός έχασε τον έλεγχό του, βγήκε από το δρόμο και κατέληξε στην περίφραξη οικοδομής, όπου σφηνώθηκε και ακινητοποιήθηκε, τρομοκρατώντας στους κατοίκους που βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους 2 Πακιστανούς διακινητές και συνολικά 10 μετανάστες από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, που μεταφέρονταν στοιβαγμένοι σαν εμπορεύματα στο πίσω μέρος του οχήματος. Σαν από θαύμα όλοι τους βγήκαν από το όχημα με ελαφρές αμυχές και δεν χρειάστηκε κανείς να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πηγή: https://www.ethnos.gr